vineri, 26 aprilie, 2024

Ozana Barabancea, in lacrimi! Este vorba despre fiica sa

Distribuie:

Publicat:

Fiica Ozanei Barabancea a fost operata, iar din acest motiv nu a mai putut canta la pian timp de aproape doua luni. Recent, Gloria a facut primele declaratii despre problema de sanatate pe care a avut-o. Atat fiul, Andrew, cat si fiica sa, Gloria, studiaza pianul la un liceu de muzica, motiv pentru care Ozana are toate motivele sa fie mandra.

“Eu cant la pian. Sunt eleva la George Enescu, unde studiez pianul. Am avut insa niste probleme la deget si am fost operata. Am avut o infectie, (n.r.: la mana stanga) si am fost operata. Acum nu se mai vede, am avut noroc de un medic bun pentru ca numi-au ramas semne. Mi-a trecut, numai ca, peste cateva saptamani mi-a intrat un coltul in carne si mi-a taiat pielea la mana dreapta. Si uite asa nu am mai putut sa cant la pian doua luni intregi. Am crezut ca innebunesc, mai intai a fost operatia de la mana stanga si a trebuit sa ma refac, apoi problema de la mana dreapta. Pentru mine este foarte important sa cant la pian. Exista insa o parte buna a acestei experiente, a acestei intamplari. Atunci, m-am decis ca in clasa a 9-a (n.r.: Gloria a trecut eleva in clasa a 8-a, iar la anul ea va sustine examenul de Evaluare Nationala), am decis sa dau la canto. Am inteles ca totul se intampla cu un scop”, ne-a declarat Gloria, fiica Ozanei Barabancea.

“Ce mi-a spus mama cand m-a ascultat cantand? Mama imi spune ca sunt cea mai buna! Ce poata sa spuna o mama copilului ei. Doar nu ii va spune: bai, esti prost! Ii spune: esti foarte bun!”, a declarat pentru wowbiz.ro fiica Ozanei Barabancea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img