vineri, 26 aprilie, 2024

Păr fin şi fără volum: trucuri de îngrijire

Distribuie:

Publicat:

Părul fin şi moale poate fi o adevărată provocare. Ştii deja că acest tip de păr este cel mai greu de coafat, pentru că îşi pierde volumul foarte repede. Dar cum poţi rezolva această problemă? Pe lângă produsele de styling pentru volum, o tunsoare adaptată stilului tău, personalizată ân funcţie de grosimea firului de păr te va ajuta foarte mult!

Există câteva mici schimbari în rutina de îngrijire, care alături de o vizită la hairstylist îmbunătăţesc semnificativ aspectul părului fin.

Iată câteva tunsori ideale pentru părul fin, recomandate de Gabriel Ilie, stilist Londa Professional.

Tunsorile ideale pentru părul fin

Chiar dacă nu are volumul pe care ţi l-ai dori, o tunsoare potrivită transformă complet modul în care se aşaza părul fin.

Fii atentă la coafura pentru care optezi. Există modele şi modele. Unele pot accentua acest aspect, pe când altele pot face diferenţa!

“Recomand tunsoarea linie, care păstrează toată cantitatea de păr tăiată la acelaşi nivel vizual. Rezultatul? Mai mult păr. O altă soluţie? Graduarea, tehnică ce construieşte greutate în păr şi, astfel, acesta va fi mai greu, mai plin,” explică Gabriel Ilie, stilist Londa Professional.

Un alt element pe care trebuie să îl ai în vedere când mergi la hairstylist?

“Optează pentru tunsori mai scurte cu lungimea maximă până la umeri, deoarece părul fin este mai rar şi are o durată de creştere mai mică. Mai exact, creşte lent şi se usucă foarte uşor la vârfuri,” atrage atenţia expertul Londa Professional.

Continuarea pe clicksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img