vineri, 29 martie, 2024

P.T.F. ALBITA: Aer conditionat cu aroma de tutun pentru narghilea

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control din cadrul Punctului Punctul de Trecere a Frontierei Albita a descoperit in instalatia de climatizare a unui microbuz 34,75Kg tutun aromatizat pentru narghilea.

In ziua de 20 mai, in jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru a intra in tara, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova, cetateanul roman Ivan U., in varsta de 32 de ani.

Existand suspiciuni ca aceasta ar putea transporta marfa fara documente de provenienta, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra vehiculului. Astfel, a fost descoperita ascunsa in instalatia de climatizare a microbuzului, cantitatea de 34,75 kg tutun aromatizat pentru narghilea, de provenienta Emiratele Arabe pentru care barbatul nu poseda niciun document de provenienta.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii bunurilor descoperite, in valoare de 1.564 lei, sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 10.000 lei, precum si indisponibilizarea autovehiculului pana la plata amenzii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img