joi, 28 martie, 2024

P.T.F. Albita : Cautat de autoritatile italiene, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si predat autoritatilor competente un barbat, cu cetatenie romana si R. Moldova, urmarit international, pe numele caruia era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare si predare sau extradare emis de autoritatile din Italia.

In data de 13 noiembrie., in jurul orei 02.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra in tara, conducand un microbuz marca Mercedes, Veaceslav T., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 48 de ani.

La control, politistii de frontiera au constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare si predare sau extradare, de catre autoritatile din Italia, la data de 28.11.2016, deoarece acesta a savarsit infractiuni contra proprietatii pe teritoriul Italiei, fiind pasibil de o condamnare cu pedeapsa privativa de libertate.

Veaceslav T. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img