vineri, 29 martie, 2024

P.T.F. Albita:Peste 2.000 de fiole de substante anabolizante, ascunse in roata de rezerva a unui microbuz

Distribuie:

Publicat:

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din inspectori vamali si politisti de frontiera a descoperit, ascunse in roata de rezerva a unui microbuz, 2.425 fiole de substanta inclusa in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

Duminica, 13 martie, in jurul orei 14.30, la P.T.F. Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetateanul din R. Moldova Vasile T., in varsta de 30 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit ascunse in roata de rezerva a microbuzului, 2.425 fiole de Testosterona si Sustomed, substante incluse in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii substantelor anabolizante descoperite si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 33.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img