vineri, 29 martie, 2024

P.T.F. Stanca : Urmarit general, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stanca au depistat si predat autoritatilor competente un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova, pe numele caruia era emis un mandat european de arestare pentru savarsirea unor infractiuni contra ordinii si sigurantei publice.

In data de 05.01.2018, ora 16.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Stanca, judetul Botosani, s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera, turist intr-un autocar inmatriculat in R. Moldova, Alexei G., in varsta de 38 de ani, cu cetatenie romania si R. Moldova, care a prezentat la controlul de frontiera un pasaport romanesc.

Cu ocazia efectuarii controlului, politistii de frontiera au constatat ca barbatul este dat in urmarire generala pentru executarea unui mandat european de arestare, emis pe numele lui de catre autoritatile din Germania, pentru savarsirea unor infractiuni contra ordinii si sigurantei publice.

Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei persoanei in cauza si predarea catre o echipa din cadrul I.P.J. Botosani, in vederea punerii in executare a mandatului de arestare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img