vineri, 29 martie, 2024

Pacat de tineretea lor! Cum au ajuns sa arate astazi studentii criminali de la medicina

Distribuie:

Publicat:

In urma unui proces indelungat, cei doi, care pe atunci erau iubiti, s-au despartit. Ei au fost condamnati la 20 de ani de inchisoare pentru omor deosaebit de grav si au fost supusi mai multor teste psihologice.

Totodata, Florea a fost transferat din arestul Politiei Timis la Penitenciarul din Timisoara, iar Carmen Bejan a fost transferata la Penitenciarul de Maxima Siguranta Arad.

In mai 2010, cei doi tineri au fost condamnati de Tribunalul Timis la cate 16 ani de inchisoare cu executare, sentinta fiind atacata cu recurs, care s-a judecat la Curtea de Apel Timisoara. In 20 ianuarie 2011, Curtea de Apel Timisoara i-a condamnat pe Carmen Bejan si Sergiu Florea la 20 de ani de inchisoare cu executare. Totodata, instanta i-a obligat pe acestia sa plateasca familiei victimei despagubiri materiale de 20.000 de euro.

Decizia a fost insa atacata, iar in iunie 2011, instanta suprema i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan si Sergiu Florea la 20 de ani de inchisoare cu executare. Atunci, instanta suprema a respins recursurile celor doi studenti, astfel ca acestia au ramas cu condamnarea primita la Curtea de Apel Timisoara.

Ulterior, Carmen Bejan s-a casatorit, in 11 aprilie 2012, in Penitenciarul Arad, cu fostul detinut Claudiu Satran, cu care ramasese insarcinata. In luna mai 2012, Carmen Bejan a nascut un baiat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dar acesta a murit la nastere din cauza unor malformatii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img