vineri, 26 aprilie, 2024

Pacientii ingheata de frig in sectia COVID-19 a Spitalului Municipal din Arad! Dezvaluiri cutremuratoare: „Stau intr-o morga”

Distribuie:

Publicat:

Pacienții internați la secția COVID-19 din Spitalul Municipal Arad se plâng din cauza frigului.

Bolnavii infectați cu noul coronavirus internați în secţia COVID-19 a Spitalului Municipal din Arad susțin că trec prin momente de groază din cauza frigului. Vremea din România s-a schimbat drastic în ultimele zile, iar bătrânii internați în secția specială pentru cei infectați sunt cei mai afectați.

Pacienții se plâng că este frig în slaoane, iar apa este rece. După ce li s-a adus un claorifer în salon, personalul a fost nevoit să îl ia înapoi.

„E inuman ce se întâmplă. Eu sunt tânără şi tot mă dor oasele de frig. Am făcut gălăgie şi ne-au adus un calorifer, dar apoi au venit şi l-au luat. La patru dimineaţa abia dacă am apucat să mă încălzesc cu ciorapi şi cu pătura aia mică de prunci pe care mi-au dat-o.

Sunt bătrâini aici şi stau şi îngheaţă şi nu zic nimic(…) Apa e rece la baie, zici că e apă de munte. Să mă spăl e foarte frig. Oriunde e frig. Am impresia că stau într-o morgă", a declarat o pacientă internată în Spitalul Municipal din Arad, pentru un post de televiziune.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img