News Flash:

Pactul facut de Carmen Dan! Revenire spectaculoasa! Cine a fost numit intr-o functie-cheie

4 Februarie 2019
815 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen dan 538x332

Mutare de proporții în „ograda” ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan! Ministerul de Interne a făcut un pact cu inspectorul general al Poliției Române, Ioan Buda, și i l-a adus la cabinetul său, drept consilier personal, pe fostul șef al IGPR, Bogdan Despescu.

Despescu a fost destituit din fruntea IGPR, în urma scandalului polițistului-pedofil. Acum, Bogdan Despescu a fost numit consilier personal al chestorului Buda, adică a ajuns din nou la butoane.

Prin această mutare, Ioan Buda ar vrea să-și întărească poziția, pentru războaiele din interiorul Poliției Române.

„Și uite cum, după ce a scăpat ”miraculos” de cercetarea prealabilă în care a fost anchetat de grade inferioare, Bogdan Despescu face acum o surprinzătoare echipă chiar cu chestorul Buda, al cărui consilier personal tocmai ce a devenit.

Iar cum desigur Despescu nu a fost adus de Buda doar pentru a-l sprijini în anevoioasa misiune a aprofundării limbii engleze, care face deja atâtea victime printre demnitarii români odată cu preluarea Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene este clar că se pregătesc noi lovituri la vârful Poliției Române”, scrie Național.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 34 queries | Mysql time :0.065021 (s)