vineri, 19 aprilie, 2024

Pai asta ne mai lipsea! Bomba sexy, organizatoare de petreceri de SWINGERI, candideaza din partea unui partid cunoscut la PARLAMENTARE

Distribuie:

Publicat:

Cunoscuta opiniei publice drept „Isterica de la miezul noptii”, Adela Lupse a hotarat sa intre in politica. Mai inflacarata ca niciodata, aceasta este decisa sa intre in Parlamentul Romaniei.

Partidul care i-a facut loc este nimeni altul decat partidul care il are ca simbol pe fostul domnitor Vlad Tepes – Partidul Romania Unita.

In varsta de 28 de ani, tanara este originara din Oradea si candideaza pentru un fotoliu in Camera Deputatilor. De profesie, Lupse este jurnalista. Aceasta a devenit cunoscuta pe „sticla” pentru ca urla, la propriu, la telespectatorii postului National TV, cerandu-le sa sune pentru diferite concursuri.

Potrivit bihorel.ro, aceasta a fost folosita si ca imagine pentru un club din Oradea care organiza petreceri de swingeri.

„Primul club de swingeri din Oradea, denumit Purple Swing, promovat si de ex-prezentatoarea unor emisiuni TV de tip concurs, Adela Lupse, continua seria petrecerilor incepute de Valentine’s Day”, scria sursa citata in anul 2015.

Anuntul referitor la candidatura Adelei Lupse la alegerile din 11 decembrie a fost facut de o colega de partid, pe o platforma de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img