vineri, 29 martie, 2024

PAID vrea sa creasca gradul de cuprindere in asigurari de la 19%, in prezent, la 40%

Distribuie:

Publicat:

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) vrea să crească gradul de cuprindere în asigurări de la 19%, în prezent, la 40%, în mod treptat, a declarat Francois Coste – preşedinte PAID România, la o recepţie aniversară, potrivit agerpres.ro.

"Sărbătorim 10 de la înfiinţarea PAID, sărbătorim 10 ani de succes. Acum PAID este o realitate. Avem 1,7 milioane de poliţe, asigurăm 34 de miliarde de euro. PAID a devenit un instrument al solidarităţii naţionale şi România este una dintre puţinele ţări care beneficiază de acest potenţial la un nivel înalt. PAID este un succes prin sprijinul dumneavoastră. Aş dori să vă mulţumesc mult pentru acesta. Acest succes ne dă încredere pentru provocările viitorului. În primul rând să creştem gradul de cuprindere de la 19% unde suntem acum, la 40%, puţin câte puţin, în paralel cu capacitatea noastră financiară şi cu un portofoliu echilibrat cum este acum", a spus Francois Coste.

El a afirmat că o provocare mare pentru PAID şi pentru toată industria este pregătirea pentru un cutremur.

La rândul ei, Nicoleta Radu, Director General PAID România, a menţionat că din 2017 compania derulează constant campanii de promovare a conceptului de asigurare obligatorie de locuinţă în România. În 2019 a fost lansată o nouă campanie, care a pornit de la impactul pe care cutremurul din 4 martie 1977 îl are în mentalul colectiv românesc.

Printre elementele pe care le include campania PAID din acest an se află: un proiect special de radio care s-a derulat pe 4 martie, la ora cutremurului din 1977 – 21:22 şi care a fost susţinut de 8 dintre marile staţii radio din ţară; o componentă outdoor – un mesh de impact plasat într-una dintre cele mai tranzitate intersecţii din Capitală, care atrage atenţia asupra a ceea ce ar putea însemna urmările unui cutremur; un proiect video care va fi lansat curând pe TV şi în online; o amplă campanie în mediul digital.

PAID România a acordat joi seara trei premii speciale: Mariei Paşa – Primul Angajat al PAID România; companiei care a sprijinit dezvoltarea PAID România de-a lungul anilor, ca leader al programului de reasigurare – Sirius International Insurance Corporation; Premiu Special pentru parteneriat şi contribuţie ştiinţifică – Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img