News Flash:

Paine cu cartofi si rozmarin, fara framantare: reteta simpla, potrivita si celor cu alergie la gluten

29 Octombrie 2020
215 Vizualizari | 0 Comentarii
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8730 RON (+0.0027)
USD: 4.0969 RON (-0.0011)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
paine cu cartofi

Pâine cu cartofi și rozmarin la cuptor – un deliciu pe care trebuie să-l încerci! Are un gust minunat, e pufoasă și nu balonează, pentru că este făcută cu făină fără gluten.

Vezi mai jos ingredientele de care ai nevoie și modul de preparare pentru pâine cu cartofi și rozmarin!

Pâine cu cartofi și rozmarin: ingrediente și mod de preparare

Ingrediente:

300 grame cartofi

330 mililitri apă

1 linguriță de sare

250 mililitri lapte integral

6 grame drojdie uscată

1 lingură de zahăr

1 linguriță de rozmarin uscat

6 ouă

600 grame făină fără gluten

Mod de preparare:

Curăță cartofii de coajă, taie-i cuburi mari și pune-i la fiert într-o oală cu apă (doar cât să-i acopere) și puțină sare. Fierbe-i până se înmoaie și intră cu ușurință furculița în ei.

După ce s-au fiert cartofii, trage oala deoparte, adaugă 1 linguriță de sare, laptele, drojdia, rozmarinul și zahărul și amestecă bine. Pune amestecul de cartofi și ouăle întregi într-un blender și mixează 30 de secunde, până obții o compoziție cu textura unui piure fin.

Adaugă apoi treptat făina fără gluten și mixează bine până se încorporează în compoziție.

CONTINUAREA PE CSID.RO

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013630 (s)