News Flash:

Paine facuta dupa retete din comunism, din nou pe piata.

21 Octombrie 2014
1990 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8344 RON (-0.0013)
USD: 4.0836 RON (-0.0251)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Brutarii vor scoate pe piata dupa 1 noiembrie mai multe sortimente de paini facute dupa retete din comunism, printre care "franzela Bucuresti", lunga de 65 de centimetri, care contin, pe langa ingredientele clasice, si zahar, lapte si grasimi, a declarat  Aurel Popescu de la Rompan.scrie mediafax.ro

 "Incepand cu 1 noiembrie vom lansa pe piata mai multe sortimente de paine mai speciala, premium, care vor fi realizate dupa retete vechi de acum 30 de ani. Avand adaosuri de zahar, lapte si grasimi, aceste paini vor fi mai scumpe decat cele clasice. Retetele de paine de dinainte de 1989 erau mai bune si mai sanatoase decat cele de acum, erau mai naturale, pentru ca nu contineau amelioratori", a spus Aurel Popescu, presedintele patronatului din industria panificatiei Rompan si proprietarul unei fabrici de paine.

Noile tipuri de paine vor fi insotite de un certificat eliberat de Ministerul Agriculturii, care sa ateste ca respecta retetele vechi si ca nu contin amelioratori.

Aurel Popescu afirma ca retetele vechi nu mai erau aplicate de multa vreme nici in cazul painii premium, iar laptele era inclocuit cu apa, sau untul cu margarina.


1 noiembrie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1025 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018648 (s)