sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Paleologu, replica taioasa pentru Turcescu: Poate ca PMP-ului ii pute un asemenea om

Distribuie:

Publicat:

Fostul prezidențiabil al PMP, Theodor Paleologu, a reacționat, miercuri, la criticile deputatului Robert Turcescu. ”Nu <îmi pute> deloc PMP-ul. Turcescu e o problemă internă a PMP-ului, o problemă de igienă”, a scris Paleologu pe Facebook.

”Nu <îmi pute> deloc PMP-ul, așa cum spune Turcescu. În schimb, poate că "îi pute" partidului un asemenea om. Tocmai asta spuneam ieri la Cafeneaua Nației: Turcescu e o problemă internă a PMP-ului și slavă Domnului că nu trebuie să gestionez eu astfel de persoane. Este, mai exact, o problemă de igienă”, a scris pe Facebook Theordor Paleologu, ca reacție la criticile lui Robert Turcescu.

Deputatul PMP l-a atacat pe Theodor Paleologu, fostul prezidențiabil al partidului, după ce acesta din urmă a declarat că nu este membru PMP.

"Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Nației, pe Prima Tv: "Slavă Domnului, eu nu sint in PMP!". Ia uite unde era gogosa înfuriată! Da' ce, micuțule, îți pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, mă, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sarit ochii din cap si tu le dai cu flit?", a scris Robert Turcescu, pe Facebook.

"Eu nu ti-am facut campanie pentru ca acum doua luni, la sediul partidului, cind te-am auzit ca vrei sa candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază esti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea sa arati, mai, gogoașă infuriata!", a completat deputatul PMP.

În emisiunea Cafeneaua Nației, Paleologu, întrebat dacă va face politică mai departe, a declarat: "Mă voi ocupa de fundație în continuare, fundația Paleologu face exact ce am spus că voi face ca președinte- Educație. (…) E de datoria mea să susțin candidații PMP la locale și parlamentare și introducerea PMP într-o coalie mai largă de forțe. Turcescu e problema internă a PMP, să se spele cu el pe cap. Slavă Domnului, nu sunt în PMP și nu am de gestionat asemenea persoane. A fost constant împotriva candidaturii mele".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img