sâmbătă, 20 aprilie, 2024

PAMFLET: SUIE, MOLOMON de la MARLAD!

Distribuie:

Publicat:

Unii il cunosc drept Adi Minune, datorita asemanarii izbitoare, altii il numesc Marele Lider, din cauza apucaturilor ceausiste, dar el este doar Molomon de la Marlad, un personaj grobian, cunoscut la nivel national pentru gafele sale si care in aceasta perioada imparte afise si pliante in dreapta si mai ales in STANGA. Ce-i drept, a facut asta si in vara, dar din cauza ca o parte din electoratul fidel s-a dus la loc cu verdeata (desi ei ne-au invatat ca acesta nu este intotdeauna un impediment), iar pe ceilalti nu i-a mai putut pacali, partidul sau a pierdut alegerile pentru prima data in 16 ani.  SUIE, MOLOMON

Desi teoretic reprezentant al marladenilor in Parlament, „mexicanul” isi duce existenta mai mult prin urbea de origine, unde asista constant sedintele de Consiliu Local si impune administratia dupa bunul plac, desi nu are dreptul sa faca asta. Este inconjurat de alte specimene cu o educatie si de o finete similara lui, dintre care unele poseda talente cu adevarat deosebite, cu care reusesc sa ajunga in pozitii (?!) si functii la care nu orice barladean are acces.

 Cel mai recent succes al specimenului din pozitia sa de parlamentar la care aspira si in prezent, fiind cap de lista in partidul sau (oare n-or avea ceva mai bun?), a fost o conversatie intre el si o doamna secretar de stat. Folosind un limbaj si o atitudine specifica lui, Molomon a „certat-o” pe doamna intr-un mod golanesc, poftind-o afara din sala, desi el era cel nepregatit. Cand presa a atras atentia asupra atitudinii sale, Molomon a jucat pe victima, publicand o serie de mesaje de amenintare de la diverse persoane, care-i reprosau comportamentul neadecvat.

 Pe langa amenintarile si jignirile adresate catre trei prim-ministri ai Romaniei (Calin Popescu Tariceanu, Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu), Molomon obisnuieste sa se faca de ras si prin atitudinea fata de oamenii pe care-i reprezinta, umilind si amenintand oameni pe strada in campanie. Intr-un mod absolut socant, partidul i-a acordat increderea si de aceasta data, plasandu-l pe prima pozitie pentru alegerile parlamentare. Indignarea barladenilor este legitima: cum mai indrazneste sa le ceara votul? Cum indrazneste sa mai apara in fata oamenilor pe care ii face de ras in mod constant? Se pare ca tupeul, nesimtirea si grobianismul nu are limite la Molomon.

In final, am dori sa-i transmitem ca il saluta o veche prietena, care ne-a marturisit faptul ca a primit cu imensa bucurie vestea ca nu va deveni primar si ca spera sa traga partidul cat mai in jos la parlamentare. Cat despre noi, ceilalti, la inceput de campanie, ii uram un sincer: SUIE, MOLOMON!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img