joi, 28 martie, 2024

Pandemia de COVID-19 genereaza gesturi extreme: Un ministru s-a sinucis dupa ce nu a mai facut fata situatiei

Distribuie:

Publicat:

Ministrul de finanţe al landului german Hessa, Thomas Schaefer, ''profund îngrijorat'' de consecinţele epidemiei COVID-19 asupra economiei, s-a sinucis, a anunţat duminică şeful executivului acestui land, Volker Bouffier, transmit DPA şi AFP potrivit Agerpres.

Corpul lui Schaefer (54 de ani), care a fost membru al Uniunii Creştin-Democrate (CDU), a fost găsit sâmbătă dimineaţă în apropierea unei căi ferate la sud-vest de oraşul Frankfurt.

Parchetul din Wiesbaden a indicat că în acest caz privilegiază ipoteza unui suicid.

Scena politică germană a fost zguduită de ştirea morţii lui Schaefer, care era considerat a avea cele mai mari şanse de a-i succede lui Volker Bouffier.

''El era profund îngrijorat, mai presus de orice de capacitatea de a satisface aşteptările imense ale publicului, în special în termeni de ajutor financiar'', a declarat Bouffier, vizibil întristat de vestea morţii lui Thomas Schaefer.

''Trebuie să presupun că aceste îngrijorări l-au copleşit. El nu a găsit, evident, o cale de ieşire. Şi-a pierdut speranţele şi ne-a părăsit. Suntem şocaţi şi consternaţi'', a spus liderul executivului din landul Hessa.

Thomas Schaefer era căsătorit şi avea doi copii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img