vineri, 19 aprilie, 2024

Panica la bordul unui avion plin cu romani. Aterizare de urgenta. 230 de pasageri la bord

Distribuie:

Publicat:

Un avion al companiei Wizz Air a aterizat de urgenta la Budapesta, dupa ce unei pasagere i s-a facut rau. La bordul aeronavei se afla 230 de romani, scrie AIR24.ro.

Aterizare de urgenta – Cursa Wizz Air W63776 de la Londra la Constanta a aterizat de urgenta

Femeia a fost preluata de echipajele de salavare ale aerporturului. Aeronava a decolat de pe Aeroportul Luton din Londra si avea destinatia Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta.

Un roman aflat in avion a declarat ca oamenii sunt nemultumiti, deoarece ultimul autobuz care facea legatura cu Mihail Kogalceanu era la ora 20:00, iar ei vor ateriza dupa acea ora si vor fi nevoiti sa apeleze la taxiuri sau la rude pentru a ajunge acasa.

Cursa WizzAIR W63776 a aterizat la Constanta la ora 19:55.

CITESTE SI: Un avion TAROM cu destinatia Barcelona a revenit pe Otopeni din cauza unui geam fisurat

Un avion al companiei TAROM a efectuat o aterizare de urgenta joi pe aeroportul Otopeni, dupa o fisura aparuta la unul dintre geamurile aeronavei, de tip Boeing 737-700.

Avionul TAROM, cu 105 persoane la bord, a revenit joi dimineata pe Aeroportul Henri Coanda, dupa apeoximativ o ora de la decolare. Cursa RO421, o cursa Tarom,  a decolat spre Barcelona, dar a revenit pe Otopeni dupa o ora din cauza unui geam fisurat.

Avionul a aterizat in siguranta, iar pasagerii se afla in terminalul aeroportului, in zona de imbarcare.

Compania a emis un comunicat in care a explicat incidentul:

”Cursa TAROM ROT 421 Bucuresti – Barcelona, de astazi, 26 Aprilie 2018, operata cu o aeronava de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul International Henri Coanda la ora locala 08:49, s-a intors din drum dupa aproximativ o ora de zbor, din cauza unei usoare fisuri aparute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri.

Decizia comandatului respecta procedura stipulata in manualul de zbor al aeronavei. Siguranta pasagerilor nu a fost pusa in pericol nicio clipa.

Aeronava a aterizat in deplina siguranta pe Aeroportul International Henri Coanda, pasagerii au fost debarcati, primesc asistenta la sol si vor decola in scurt timp catre destinatia initiala.

Ne cerem scuze pentru inconvenient, si va reamintim ca prioritatea Companiei TAROM este siguranta si securitatea pasagerilor si echipajului sau.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img