News Flash:

Panica la Spitalul de Urgente din Barlad. Ultimul urgentist din unitate a intrat in concediu de odihna

6 Mai 2015
2209 Vizualizari | 1 Comentarii
Ultimul urgentist din Spitalul Municipal de Urgenta “Elena Beldiman”Barlad care ocupa si functia de coordonator din cadru UPU Barlad, a intrat in concediu de odihna.

Urgentista Diana Terchi, singurul medic care si-a continuat munca in UPU Barlad si a acoperit activitatea a unsprezece medici, conform grilei, a cedat si a a intrat in concediu de odihna incepand cu data de 1 mai.

“Am reusit sa convingem pe unul dintre medicii care si-au dat demisia luna trecuta sa revina asupra deciziei si din aceasta luna si-a reluat activitatea. Programul de garzi la CPU il acoperim cu dificultate si intocmim lista garzilor saptamanal sau zilnic, daca este cazul”, a precizat, pentru “Adevarul.ro”, dr. Gabriela Danis, directorul medical al spitalului.

Urgentista Svetlana Andronachi, desi si-a depus demisia in luna aprilie, a acceptat sa revina la spitalul barladean incepand cu data de 1 mai.

Unitatea spitaliceasca barladeana deserveste la peste 180.000 de locuitori, este al doilea ca marime din judetul Vaslui. In medie, lunar,  la Compartimentul Primire Urgenta (CPU) ajung peste 3,800 de persoane/lunar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012422 (s)