marți, 19 martie, 2024

Pantaloni lungi de vara: ghidul esential pentru supravietuirea unui val de caldura

Distribuie:

Publicat:

Pantalonii lungisunt și pentru vară. Există oameni care sunt încântați de această impunere de etichetă, care încă predomină în majoritatea birourilor, deoarece pantalonii scurți nu sunt foarte pe gustul lor. Și mai există cei care îl poartă de nevoie.

Pentru toți acești oameni, nu există nimic mai bun decât un ghid util pentru pantalonide vară pe care să-l aibă la îndemână, cu toate stilurile, croielile și țesăturile disponibile din care să-i alegi pe cei care se simtcel mai bine.

Așadar, este necesar să vorbim despre pantaloni de vară în acest sezon cu temperaturi ridicate (și care promit să crească mult mai mult), pentru că nu toți bărbații sunt iubitori de pantaloni scurți, care sunt principala opțiune pentru cei care nu vor să sufere de la căldură în aceste luni. În mod similar, unii trebuie să meargă la birou și nu pot purta hainele respective, așa că ar trebui să aleagă pantaloni care sunt răcoroși în permanență și care nu permit păstrarea căldurii în interiorul hainelor.

Tot ce trebuie să facem este să găsim câteva țesături și materiale ușoare, care permit trecerea aerului menținând corpul rece și nu sunt deloc incomode în acest anotimp.

În general, unele sunt tipuri de pantaloni pe care îi folosim în fiecare zi și pe care îi avem deja în dulap, deci este doar o chestiune de a-i purta în zilele corecte.

Blugi

Nimic nu se compară cu blugii. Blugii sunt pe primul loc, deoarece sunt elementele de bază pe care fiecare bărbat le are în dulap și pe care le poate folosi în orice zi călduroasă. Singurul lucru la care ar trebui să fim atenți este că acest material are cea mai mare cantitate de bumbac, care este un material care te menține răcoros și permite respirabilitate. Deși, în unele momente, ar putea acumula căldură (în special în cazul celor skinny), în generalsunt răcoroși și nu vei suferi niciodată prea mult cu acești pantaloni (ia totuși în considerare regulile atunci când porți blugi în birou). Atenție doar la faptul că blugii nu sunt prea groși sau concepuți pentru iarnă. Dacă totuși te simți prea fierbinte, ai putea alege și alți pantaloni.

Pantaloni de in

Unele dintre cele mai bune cămăși pentru căldură sunt cele din in, deoarece acesta este unul dintre cele mai ușoare materiale existente și sunt ideale pentru acest sezon de temperaturi ridicate. Pe de altă parte, și pantalonii de in arată perfect în ținutele bărbătești, oferind o notă sofisticată. Putem găsi diferite tipuri, din care putem folosi câțiva și pentru birou și să fim confortabili pe tot parcursul zilei. Sau îi putem alege pe cei mai casual pentru acele după-amieze de vară de vacanță pe plajă. Sunt esențiali pentru garderoba bărbaților și îți recomandăm să ai cel puțin o pereche din fiecare.

Pantaloni chino

Numiți și „chinos”, aceștia sunt pantaloni confecționați din bumbac 100%, ceea ce îi face destul de ideali pentru sezonul cald. În același mod, îi putem găsi în amestecuri de bumbac cu materiale sintetice, așa că îți recomandăm să îi cauți pe cei cu cea mai mare cantitate de bumbac pentru a te menține proaspăt pe tot parcursul zilei. La fel ca pantalonii din in, aceștia sunt esențiali în garderoba masculină, deoarece oferă aspectul serios sau matur pe care mulți îl caută și pot avea suficient stil.

Pantaloni de bumbac

În general, orice pantaloni de bumbac pe care îl găsești, indiferent de stilul lor, te vor ajuta în acest sezon fierbinte. Bumbacul este cel mai bun material pentru ceea ce căutăm și se găsește în pantalonii care variază de la smart la mai casual. Principala recomandare atunci când cauți articole de îmbrăcăminte pentru acest sezon este să verifici materialele și să le găsești pe cele cu mai mult bumbac. Dacă îl încerci și se simte greu sau parcă aerul nu trece, cel mai bine este să cauți un alt tip sau vei suferi.

Pantaloni Jogger

Pantalonii Jogger sunt, de asemenea, la modă în acest sezon, iar cu ei poți arăta într-un stilsportiv și să îi utilizezi pentru activitățile în aer liber, fără a muri de cald. Unele modele sunt fabricate din poliester, un material foarte rezistent care respinge apa, așa că dacă te prinde o ploaie de vară, vei fi protejat.

Deși acest tip de pantaloni a fost rezervat fie pentru sport (de unde și numele cu care a fost botezat, „jogging”), fie pentru pijamale, adevărul este că din ce în ce mai multe mărci au început să îl adopte ca îmbrăcăminte de stradă.

Pantaloni cargo

Este numele dat pantalonilor clasici în stil militar sau, dacă preferi versiunea mai boemă, inspirat de exploratori. Adică, cu o siluetă relaxată și cu mai multe buzunare care împodobesc diferite părți ale pantalonilor.

Unele, mai tehnice, sunt detașabile. Poți purta acești pantaloni cu o cămașă pentru o notă mai formală sau cu un tricou albă pentru un aspect simplu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img