marți, 19 martie, 2024

PAPARAZZI: Avem primele imagini cu Margherita, dupa ce a provocat un accident rutier in weekend! Ionita de la Clejani n-a scapat-o deloc din ochi!

Distribuie:

Publicat:

Margherita, fiica cuplului de lăutari Viorica și Ioniță de la Clejani, se află în mijlocul unui scandal de proporții.
Bruneta se află în atenția autorităților după ce în weekend a provocat un accident rutier. Polițiștii veniți la fața locului au găsit-o sub influența drogurilor, iar acest lucru ar putea să o coste scump.

Luați și ei prin surprindere de acest scandal, Viorica și Ioniță au încercat să își ferească "beizadeaua" de ochii curioșilor în aceste zile. Uneori, chiar și într-un mod extrem, după ce Viorica a început să atace cu sticlă cu lapte și furtunul cu apă de grădină o echipă de jurnaliști care relatau din fața casei lor.

Margherita, primele imagini după ce a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise

Ieri, Margherita a mers la o clinică din Capitală, însoțită de tatăl ei, cel mai probabil pentru efectuarea unui set de analize necesar, ca urmare a accidentului provocat zilele trecute.

Ioniță de la Clejani nu a scăpat-o deloc din ochi și a condus-o pe Margherita până la intrarea în clinică.
Îmbrăcată într-o pereche de blugi mulați și un pulover cu imprimeu army, Marga s-a ascuns în spatele ochelarilor de soare și a măștii de protecție și a vorbit în permanență la telefon. Din imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro se observă cum, la un moment dat, bruneta și-a dat masca jos și, la prima vedere, fata Clejanilor nu a părut să aibă niciun fel de zgârietură sau vânătaie.
După încheierea consultațiilor, Ioniță, care părea ușor abătut, și-a condus înapoi fiica spre mașină.

sursa stire/foto : wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img