miercuri, 24 aprilie, 2024

Par cuplul perfect, dar adevarul ar fi altul! Picanterii din casnicia Elenei Merisoreanu

Distribuie:

Publicat:

Pozeaza in familia fericita, insa Elena Merisoreanu (69 de ani) si sotul ei, Viorel, au fost la un pas de divort, dupa ce solista l-a prins la inceputul casniciei cu o amanta. L-a iertat doar de dragul celor doua fete ale lor, Raluca si Ella.

Pare cea mai fericita femeie, a vorbit adesea la superlativ despre Viorel, barbatul caruia i-a jurat credinta in urma cu 43 de ani, dar casnicia lor a fost serios zgaltaita in anii tineretii, cand acesta a calcat stramb. Totusi, Elena Merisoreanu a avut puterea sa treaca peste aceasta ”ratacire” a partenerului de viata.

”Cine spune ca nu a avut probleme in casatorie, minte! Eu si sotul meu avem o relatie frumoasa, dar au fost si probleme. M-a inselat si m-am gandit la divort. Atunci a intervenit mama, care mi-a spus cateva vorbe pe care le tin minte si astazi: ”Sa destrami este foarte usor, sa contruiesti este dificil”.

In plus, el ar fi ramas intotdeauna cel mai bun si singurul tata al fetelor noastre, asa ca am depasit”, a povestit ea, la filmarile emisiunii ”Totul pentru dragoste”, de la Antena 1. Elena le da sfaturi pretioase femeilor maritate: ”Lasati-l doar daca va bate, daca nu aduce bani in casa si nu-si vede de familie si de copii, in clipa aia il lasi fara regrete. Altfel, te mai gandesti”.

Artista a mai mentionat ca a fost la un pas de a se casatori cu un ambasador. Elena Merisoreanu este una dintre cele mai cochete soliste de muzica populara, ea fiind prima vedeta care si-a facut machiaj permanent: ”Eram mai mereu pe drumuri, nu aveam timp de machiaj, asa ca am apelat la aceste tatuaje, in America”, a dezvaluit ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img