sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Parca si-a facut transplant de fata! Daniela Crudu a ajuns de nerecunoscut din cauza operatiilor

Distribuie:

Publicat:

Abonata operatiilor estetice de ani buni, mai nou, bruneta a ajuns sa socheze cu fiecare poza pe care o publica pe conturile de socializare. Dovada o face si ultimul instantaneu.

Daniela Crudu este dependenta de operatiile estetice si nu ezita sa treaca pragul cabinetului medicilor esteticieni ori de cate ori isi doreste vreo imbunatatire din bisturiu.

Pe contul ei de socializare, Daniela Crudu a postat recent, doua fotografii in care apare alaturi de un cunoscut medic estetician, in timp ce testeaza silicoanele. Mult mai mari decat cele puse in urma cu aproape 10 ani.

Nu doar bustul a trecut prin mana medicilor, ci si fata ei a suferit retusuri. Atat de multe, incat a ajuns de nerecunoscut.

Daniela Crudu, in scandal cu Sorana de la ASIA

Premiul de 100.000 de euro de la “Ultimul trib” i-a ambitionat la maximum pe concurenti. Daniela Curdu si Sorana, fosta componenta a trupei ASIA, se afla intr-un razboi deschis. Fosta asistenta a lui Dan Capatos s-a accidentat in cadrul unei probe, cand a suferit o luxatie la mana.

In prezent, Daniela Crudu refuza sa manance ceea ce gateste Sorana. De partea cealalta, cantareata nu o mai menajeaza absolut deloc pe frumoasa bruneta. Astfel ca in echipa Lemurilor situatia este mai mult decat tensionata. Motiv pentru care Paula Chirila, membra a Lemurilor, este dezamagita de colegii din echipa sa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img