vineri, 19 aprilie, 2024

Parchetul General confirma! Vlad Cosma: “S-au facut declaratii false in dosarul meu”

Distribuie:

Publicat:

Parchetul General sustine ca procurorul Lucian Onea si fostul procuror Mircea Negulescu au constrans o persoana sa intocmeasca in fals o sesizare si documente care au fost folosite drept probe in doua dosare, precum si in sustinerea/motivarea unei cereri de extradare.

„Documentele falsificate au fost expediate Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti si folosite drept probe in doua dosare, precum si in sustinerea/motivarea unei cereri de extradare”, informeaza un comunicat al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Omul de afaceri Razvan Alexe, care a fost audiat, joi, la Parchetul General ca martor dupa plangerea depusa de deputatul Andreea Cosma impotriva lui Mircea Negulescu, a spus ca fostul procuror ii ancheta cu catusele pe masa, cu pistolul in piept si le uda saltelele in arest ca sa nu poata dormi.

Deputatul PSD Andreea Cosma a depus plangere impotriva lui Mircea Negulescu. Ea a afirmat, in nenumarate randuri, ca fostul procuror i-a facut avansuri, iar atunci cand le-a refuzat, Negulescu a amenintat-o ca o va trimite la inchisoare, odata cu tatal sau, Mircea Cosma, fostul presedinte al CJ Prahova, si fratele sau, fostul deputat Vlad Cosma.

Fostul deputat Vlad Cosma, fratele Andreei Cosma, a vorbit joi seara despre acuzatiile aduse lui Negulescu.

„Am vazut cum domnul Alexe a relatat cum a facut o declaratie falsa in dosarul meu, cu pistolul la tampla. Multe lucruri vor iesi la iveala. Parchetul General ii acuza de inducerea in eroare a organelor judiciare, asta inseamna ca au indus in eroare judecatorii. Exact ce am spus eu. Ei s-au dus cu probe false, si-au permis cu probe trucate sa pacaleasca judecatorii”, a declarat Cosma.

„Sora mea mi-a spus ca a fost foarte emotionata si a vrut sa-i adreseze domnului Negulescu un singur cuvant: „tortionarule”. A fost prea emotionata sa poata intra intr-un dialog”, a mai spus el, in aceasta seara, la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img