marți, 16 aprilie, 2024

Parintele Calistrat, predica ce i-a lasat muti pe enoriasi: „Toate dezmatatele, toate desfranatele, toate parvenitele.. se marita si se desmarita”

Distribuie:

Publicat:

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste.

Pe Facebook, acolo unde este urmarit de aproape 450.000 de oameni, preotul posteaza predicile sale in care vorbeste despre invataturile crestine intr-un limbaj actual.

Intr-o astfel de predica, parintele a vorbit despre ce aleg sa promoveze unele emisiuni TV.

"Orbul din Evanghelia noastra, spune: „Doamne, vreau sa vad!” Acest lucru, sa-l cereti si voi cand stati in fata televizoarelor cate opt ore! „Doamne, da-mi sa vad neroziile din ecranul acesta!” Pentru ca stiti ce se intampla? E barfitoare societatea, asa si emisiunile de la televizor! Toate dezmatatele, toate desfranatele, toate parvenitele.. se marita si se desmarita, se lasa si iar se ia, se monteaza si desmonteaza.. ele stiu ce fac acolo! Dar trebuie sa stie toata tara!

Dar nu-i vezi ca ba vreo emisiune culturala, nu da nimeni o emisiune de stiinta, sau o emisiune care sa zideasca pe om!

Toata lumea si-a facut Studio Tv, si daca vrea sa spele rufele si sa arunce zoaiele in fata societatii, iti mai ia si bani! Ca doar tu, platesti acolo abonamentele astea. Si am inteles ca anul asta le tripleaza, ca fiind multa barfa, si banul e mai mult!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img