marți, 16 aprilie, 2024

Parintele Danut Braharu si Asociatia “Fii Inger pentru o zi”din Tulcea aduc o mica bucurie in comunele vasluiene Fruntiseni si Banca – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cand toata lumea a fost lovita de  febra cadourilor de Valentine's day sau a dragobetelor, cand barbatii se inarmeaza cu multa rabdare pentru a pregati cele mai frumoase atentii pentru sotiile, mamele sau iubitele lor cu ocazia lunii martisorului, parintele Danut Braharu de la parohia vasluiana Banca  isi consuma toata energia pentru a face cat mai multe persoane fericite.

"Cu un banut daruit poti cumpara cerul. Nu fiindca cerul ar fi atat de ieftin, ci fiindca Dumnezeu este atat de plin de iubire. Daca n-ai nici macar acel banut, atunci da un pahar cu apa rece!" (Sfantul Ioan Gura de Aur).

Sambata, 23 februarie,  impreuna cu Asociatia Fii Inger pentru o zi din Tulcea, reprezentata de Mary Costache si Ionut Costache,  a oferit cadouri la 150 de persoane din comuna Fruntiseni si comuna Banca, printre care Velea Andrei, un baiat de 16 ani cu dizabilitati grave, parasit  de mama,  familia Colici formata din 6 copii si 2 adulti, familia Nechita formata din  3 copii si un adult si doamna Anton Mariana, vaduva cu 5 copii.

"Cand primesti ti se umplu mainile, dar atunci cand daruiesti ti se umple sufletul “  motiveaza parintele  Braharu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img