vineri, 29 martie, 2024

Pariurile sportive clasice vs pariuri virtuale

Distribuie:

Publicat:

Pariurile sportive există într-o formă sau alta de mii de ani. Grecii antici pariau încă din anii 776 î.Hr. în timpul olimpiadelor sportive. Desigur, unele aspecte ale jocurilor de noroc s-au schimbat semnificativ. De exemplu, pariurile sportive virtuale sunt acum disponibile pentru toți jucătorii, indiferent de locația acestor a sau de momentul zilei în care vor să se distreze. Biletul zilei este mereu disponibil la toate casele de pariuri online, ceea ce face gambling-ul un mod de divertisment extrem de accesibil.

Relativ noi, pariurile virtuale implică pariuri pe evenimente sportive digitalizate. Dacă nu ai pariat până acum pe sporturi virtuale, atunci te-ai putea întreba cum se compară acestea cu realitatea.

Vom dezbate în cele ce urmează atât asemănările, dar și deosebirile dintre pariurile sportive tradiționale și cele virtuale, pentru ca tu să poți avea o imagine clară a celor două tipuri de entertainment.

Asemănări între pariurile sportive tradiționale și pariurile virtuale

Dacă ai pariat bani reali pe sport înainte, nu ar trebui să ai mari dificultăți în a face același lucru în realitatea virtuală. Iată câteva elemente comune pe care le vei observa între cele două tipuri de pariuri sportive.

●      Aceleași tipuri de cote

Cotele, indiferent dacă sunt americane, zecimale sau fracționate, funcționează la fel atât la pariurile sportive tradiționale, cât și la cele virtuale.

De exemplu, în cazul unei echipe cu cota de -110 vei paria 110 RON pentru a câștiga 100 RON, atât la o casă de pariuri virtuală, cât și la una terestră. O condiție primordială este să ai cunoștințe solide despre cotele de pariere, pentru ca atunci când decizi să îți încerci norocul să treci direct la acțiune.

●      Aceleași tipuri de pariuri

Trecerea de la pariuri sportive tradiționale la pariuri virtuale este extrem de ușoară și datorită faptului că tipurile de pariuri care pot fi făcute sunt identice.

Formatele pentru pariurile sportive online și virtuale sunt practic identice.Singura diferență notabilă este că acestea din urmă au avantajul de a putea fi văzute în reluare, după încheierea meciurilor.

●      Ambele oferă bonusuri pentru pariuri online

Casele de pariuri oferă bonusuri atât pentru pariurile tradiționale, cât și pentru cele virtuale. Jucătorii pot chiar să încerce ambele tipuri de pariuri, cu condiția evidentă de a îndeplini regulamentul campaniilor promoționale.

Diferențele dintre pariurile sportive virtuale și cele tradiționale

În timp ce ambele tipuri de pariuri sportive au aceleași componente de bază, ele diferă, totuși, în multe feluri. Iată diferențele principale pe care le vei observa.

●      Casele de pariuri tradiționale pot fi disponibile online sau live

O casă de pariuri obișnuită poate fi disponibilă fie prin intermediul unei case de pariuri terestre, fie online. Prin urmare, vei avea la dispoziție diferite opțiuni atunci când pariezi pe sporturi tradiționale.

Pe de altă parte, s-ar putea să ai chef să faci un pariu rapid. Nimic mai simplu, prin utilizarea unui telefon mobil, te poți conecta la orice cazino online în doar câteva secunde și poți plasa pariurile dorite.

●      Casele de pariuri virtuale sunt întotdeauna (doar) online

Spre deosebire de pariurile obișnuite, jocurile de noroc virtuale sunt întotdeauna online. Așadar, ai la dispoziție o singură variantă, nefiind posibil să te deplasezi într-o locație terestră pentru a te bucura de atmosfera plină de adrenalină.

Care tip de pariuri ți se potrivește cel mai bine?

În funcție de preferințe, poți alege un tip de pariu în defavoarea altuia. Pentru majoritatea oamenilor, pariurile tradiționale sunt încă în topul preferințelor pentru petrecerea timpului liber. Asta deoarece obiceiurile construite în timp se înlocuiesc greu. Jucătorii au obiceiul de a merge la casa de pariuri și de a discuta cu alți pariori, iar componenta de socializare este extrem de importantă.

Pariurile tradiționale oferă, de asemenea, mai multe piețe. Dacă vrei să încerci și altceva în afară de fotbal, baschet, fotbal sau curse, ai la dispoziție un număr impresionant de variante din care să alegi.

Pariurile sportive virtuale nu sunt (la momentul actual) la fel de populare. Cu toate acestea, avantajele pe care le aduc jucătorilor și pasionaților de pariuri sunt incontestabile.

În primul rând, oferă o acțiune rapidă. Nu trebuie să aștepți datele și orele oficiale de începere a meciurilor. Poți să pariezi oricând, oriunde te-ai afla.

Concluzie

Pariurile virtuale reprezintă o completare frumoasă adusă la pariurile sportive obișnuite. Ele ne permit să pariem pe meciuri în orice moment. Presupunând că îți place un anumit sport aflat în extrasezon, poți folosi pariurile virtuale ca o completare. 

Desigur, pariurile sportive virtuale nu sunt perfecte. Nu implică nicio componentă umană și nici nu aduc șansa unui avantaj pe termen lung.

Cu toate acestea, pariurile virtuale sunt din ce în ce mai populare, iar pentru a nu rata șansa unui pariu câștigător, poți chiar acum să-ți încerci norocul într-un cazino online. Mult succes!

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img