sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Parma, echipa de pe locul opt din Serie A, a anuntat transferul portarului roman Ionut Radu

Distribuie:

Publicat:

Ionuț Radu este oficial jucătorul echipei Parma. Portarul român în vârstă de 22 de ani va evolua în a doua parte a sezonului la echipa de pe locul opt din Serie A. Goalkeeper-ul a plecat de la Genoa, sub formă de împrumut. Potrivit agentului său, în vara se va întoarce la Inter Milano, anunță MEDIAFAX.

"Bine ai venit, Ionuț Radu!" este mesajul postat de clubul Parma pe contul de Twitter. Portarul român va purta numărul 92 în tricoul grupării italiene .

Și fosta sa echipă, Genoa, a postat un mesaj de despărțire pentru goalkeeperul de 22 de ani: "La revedere Andrei, îți mulțumim pentru tot și mult noroc".

"A fost o operațiune în ultimul moment, Parma voia să transfere un portar și l-a ales pe Radu. Ionuț este un jucător important, tânăr, dar are deja 50 de meciuri în Serie A. Anul trecut a ajutat echipa Genoa să se salveze, suntem fericiți de alegerea făcută", a spus agentul lui Radu, Crescenzo Cecere, pentru calciomercato.com, care a mai adăugat:

"Au fost foarte multe oferte din străinătate, una dintre echipe este Nice. Dar Inter, anul trecut, a făcut o alegere clară, când l-a cumpărat de la Genoa, făcându-l să semneze un contract pe 5 ani. Vrea să lucreze cu el.

Dacă va fi el după Handanovic? Sperăm că da, Handanovic este unul dintre cei mai buni din lume. La finalul anului vedem, dacă va ajunge din nou la Inter va avea multe de învățat de la el (n.red. – Handanovic)".

Alegerea celor de la Genoa este legitimă, Radu era împrumutat și la finalul sezonului trebuia să se întoarcă la Inter. Întrebările tehnice nu sunt de competența mea, tot ceea ce spun este că Radu a oferit foarte mult echipei Genoa și viceversa.

Anul trecut a demonstrat că este un portar important. Anul acesta a adus puncte, apoi s-au schimbat conducerea și antrenorii. Noi am analizat această situație și suntem fericiți de alegerea făcută".

Primul meci al echipei Parma, de la transferul lui Radu, este sâmbătă, 1 februarie, de la ora 19:00, în deplasare, cu Cagliari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img