joi, 28 martie, 2024

Parteneriate semnate de Blue Air si Tarom in caz de intarzieri si de eliminare a unor formalitati

Distribuie:

Publicat:

În calitate de membre ale Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA), Blue Air și Tarom au semnat două parteneriate privind protecția pasagerilor în caz de întârzieri și eliminarea formalităților de check-in a bagajelor de cală pentru zborurile cu escală operate de ambele companii potrivit mediafax.

Primul parteneriat între Blue Air și Tarom face referire la protecția pasagerilor în caz de întârziere a cursei. Pe rutele comune și în limita locurilor disponibile la bord, fiecare companie se angajează să accepte biletele de călătorie ale pasagerilor partenerului și transportul acestora la destinația aleasă. Acest acord are la bază rezoluția IATA 735 attachment A, B, C.

Aceste companii românești de transport aerian au mai semnat acordul Through check in, prin care cu un singur bilet de călătorie, pasagerii vor putea face transferul automat al bagajelor de cală, fără a mai fi necesare alte formalități suplimentare. Acest acord se bazează pe rezoluția IATA 780 Attachment A, Article 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img