vineri, 26 aprilie, 2024

Partenerul de emisiune al Biancai Comanici rupe tacerea! Alex a dat detalii FABULOASE despre emisiunea online pe care o vor avea cu frumoasa bruneta

Distribuie:

Publicat:

Alex Mihei, coprezentatorul Biancăi Comănici, noi detalii despre mult așteptata lor emisiune.

Fanii de la Puterea dragostei au avut parte de o surpriză de zile mari! O emisiune prezentată de Bianca Comănici urmează să apară cât mai curând, iar coprezentatorul brunetei este jurnalistul Alex Mihei. Proiectul mult așteptat de fani va fi prezentat de către cei doi, care deja au început să pună la capăt toate detaliile. Alex Mihei a făcut noi declarații despre mult așteptatului proiect alături de Bianca Comănici.

„Este un proiect în care cred foarte mult. Sunt foarte fericit! Eram fericit din momentul în care am aflat că o să prezint cu Bianca Comănici. Ne-am pus noi la punct niște idei. Nu se știe niciodată ce iese. Va fi ceva pe divertisment. Mai simplu, un jurnalism combinat cu divertisment, să nu fie ceva formal ca la știri. Noi suntem tineri, foarte frumoți și avem simțul umorului foarte dezvoltat. Între mine și Bianca există o chimie foarte bună. Așa va fi în continuare, este un proiect care deja are succes și nici n-a început. A fost făcut tot la cerea publicului. Sunt foarte bucuros și vreau să le mulțumesc din suflet”, a povestit Alex Mihei, în cadrul emisiunii WOWnews.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img