miercuri, 24 aprilie, 2024

Partidul Verde: ” singura creştere economică sănătoasă este cea care se vede în buzunarul oamenilor..”

Distribuie:

Publicat:

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că singura creştere economică sănătoasă este cea care se vede în buzunarul oamenilor, în calitatea vieţii lor.
România a mai avut nu demult un regim în care la cifre statea foarte bine, iar românii sufereau de foame şi frig.

Avertizăm asupra creţterii alarmante a nivelului celor trei deficite-reper pentru starea de sănătate a oricărei economii: deficitul de cont curent, deficitul balanţei comerciale şi deficitul bugetar.

Guvernatorul BNR are obligaţia să prezinte public punctul de vedere al BNR, realitatea financiară a României, asupra situaţiei de fapt privind aşa numita "supraîncăzire" estimată a economiei româneşti.

De asemenea, valorile macroniste din Franţa a început să tulbure minţile multor politicieni din Europa şi avem toate şansele să trecem de la o democraţiei la o dictatură, e drept nu una militară, ci una medicală care la fel de periculoasă este.

Franţa, prin inteligenţa lui Macron, recent a adus un amendament prin care permite oricărui angajator să concedieze pe oricine care nu are "pass sanitar", cu alte cuvinte să concedieze pe cei care nu sunt vaccinaţi. Ba mai mult, la viitoarele alegeri vor vota numai cei care au "pass sanitar".

În România, partidul sinonim a lui Macron, adică USR cruce, prin vocea lui Dan Barna a propus o segregare între români. Vaccinaţii pot intra la final de săptămâna în magazine, iar restul nu.

Noi, verzii suceveni, considerăm că asemenea măsuri ne duc uşor, uşor într-o zonă a dictaturii.
Trăim într-un secol unde inteligenţa şi ştiinţa au evoluat enorm de mult, iar cu un dram de minte şi pricepere rezolvi multe probleme de sănătate. Sfânta familie şi credinţa nu trebuie uitate.

Mintea Preşedintelui Franţei a fost modificată după un ADN dictatorial. Dacă Franţa vorbeşte de o lipsă a democraţiei în Rusia sau Turcia, deja, printr-un simplu amendament, dictatura a fost introdusă enorm de repede în Franţa.

Libertate, egalitate, fraternitate a murit în Franţa!

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img