News Flash:

Pasapoartele vor fi livrate la DOMICILIU, prin posta

11 Martie 2015
2684 Vizualizari | 1 Comentarii
Posta Romana va incepe, din 1 aprilie, sa distribuie pasapoartele solicitate de persoanele fizice la domiciliul acestora, in urma castigarii unui contract cu o valoare estimata de 495.000 de lei pe o perioada de doi ani, a anuntat operatorul postal national. In urma contractului, compania va expedia cel mult 45.000 de pasapoarte. Posta Romana a participat la procedura de cerere de oferte organizata de Directia Generala de Pasapoarte.

Actiunea a avut ca obiect achizitionarea de servicii de curierat, in baza HG 1087/2013, pentru distribuirea pasapoartelor catre persoane fizice. La licitatie au mai participat doua companii de curierat. Potrivit acordului cadru ce va fi semnat Directia Generala de Pasapoarte, valabil pe o perioada de 24 de luni, fiecare expeditie va fi asigurata, in procent de 100%, cu suma de 300 de lei.

Posta Romana va pune la dipozitia destinatarului o metoda de verificare online a statusului expedierii si va trimite un mesaj telefonic cu data livrarii. De asemenea, operatorul va informa destinatarul si cu privire la taxele percepute pentru acest serviciu. Posta Romana este detinuta de statul roman, prin Ministerul pentru Societatea Informationala, in proportie de 75%, si de Fondul Proprietatea (FP) in proportie de 25%.

posta romana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035743 (s)