sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Patrizia Paglieri, detalii dureroase despre căsnicia eșuată. Părinții nu au primit-o înapoi

Distribuie:

Publicat:

Patrizia Paglieri ascunde o poveste de viață cu multe momente de cumpănă. Celebrul chef a avut o căsnicie eșuată cu tatăl băiatului ei și a fost nevoită să se descurce singură, când a decis să-l părăseacă din cauza comportamentului abuziv. Părinții nu au primit-o înapoi acasă.

Patrizia Paglieri a povestit momentele grele prin care a trecut în tinerețe, după ce s-a căsătorit cu italianul care i-a dăruit un copil. Se pare că prima căsnicie a celebrului chef i-a adus multă durere, fostul ei soț fiind posesiv și agresiv cu ea la acea vreme. După ce l-a părăsit, vedeta s-a lovit de un alt șoc: refuzul părinților ei de a o primi înapoi acasă.

Patrizia Paglieri, dezvăluiri durerose despre căsnicia eșuată

Potrivit Antena Stars, Patrizia Paglieri s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 24 de ani, cu un bărbat din Italia, alături de care a întemeiat o familie. La început, totul a mers ca pe roate între ei, dar lucrurile s-au schimbat treptat, căci bărbatul a început să-și arate latura posesivă și agresivă.

După mai mulți ani în care a locuit alături de soțul ei în Italia și i-a dăruit un copil, Patrizia a decis că nu mai poate să tolereze relele tratamente și s-a întors în România. Singură cu un copil, vedeta le-a cerut ajutorul părinților ei, povestindu-le în ce situație se află.

Din păcate, coșmarul ei nu a luat sfârșit imediat ce a ajuns acasă, ci s-a accentuat odată cu răspunsul primit din partea celor care i-au dat viață. Părinții i-au spus că nu o primesc, pentru că trebuie să trăiască cu bărbatul pe care și l-a ales.

Din fericire, Patrizia Paglieri este acum fericită cu Salvatore, actualul ei iubit, care este și puțin mai tânăr decât ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img