marți, 23 aprilie, 2024

Patru algerieni opriţi la frontiera de nord a ţării

Distribuie:

Publicat:

Patru algerieni care încercau să ajungă ilegal în vestul Europei au fost opriti de poliţiştii de frontieră suceveni după ce au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

În data de 02 octombrie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale.

Astfel, oamenii legii au depistat pe raza localităţii Falcău, în apropierea frontierei de stat, doi cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă de frontieră.

Acestia au fost conduşi la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări, unde, în urma verificărilor s-a stabilit că sunt din Algeria, au vârste cuprinse între 24 şi 32 ani şi au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România. Mai mult, în bagajele unuia dintre ei a fost descoperită şi cantitatea de 20 de pachete de ţigări, pentru care acesta nu a putut prezenta documente justificative.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar unul dintre ei este cercetat şi pentru contrabandă. În continuare urmează a fi luate măsurile legale, conform procedurilor legale în vigoare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img