vineri, 19 aprilie, 2024

Paula Chirila a dezvaluit la ce trucuri de infrumusetare apeleaza: «Nu imi mai iau creme din comert…»

Distribuie:

Publicat:

Intotdeauna, vedetele au mare grija de aspectul lor fizic, insa multe dintre ele tin secrete trucurile si ritualurile pe care le folosesc pentru a arata atat de bine. Insa indragita vedeta TV Paula Chirila a acceptat sa ne dezvaluie cum isi ingrijeste tenul si parul.

Paula Chirila se bucura de un ten curat si luminos, asadar a hotarat sa dezvaluie care este secretul care o ajuta sa arate impecabil. Dupa spusele sale, vedeta a renuntat sa isi mai achizitioneze produse din comert si opteaza pentru cele naturiste, pe care prefera sa si le pregateasca acasa.

"Nu imi mai iau creme din comert de ani! Prefer produsele naturiste si imi prepar singura amestecuri care ma ajuta sa imi reimprospatez fata dupa fardurile puternice pe care trebuie sa mi le aplic in emisiune sau pe scena de teatru! Reteta mea miraculoasa consta intr-un amestec de acid hialuronic, vitamina C, glicerina, ulei de masline si ulei de migdale! Va spun sincer ca este o minune pentru ten si, poate tocmai de aceea, prietenele mele s-au inscris pe lista sa le dau si lor crema minune!", a declarat Paula Chirila.

Totodata, vedeta TV a povestit si cum isi mentine parul sanatos si stralucitor.

"Il spal ori de cate ori este nevoie, aplic masti de par. Ultimul experiement pe care l-am facut pentru par a fost acela cand mama mi-a zis, si am crezut-o, sa pun bors in apa cu care imi clatesc parul, si nu prea mi-a placut. Nu este ca atunci cand folosesti un pic de otet", s-a destainuit vedeta TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img