News Flash:

PDL a votat negativ inchiderea exercitiului bugetar 2013 a CJ Vaslui

7 Februarie 2014
4813 Vizualizari | 3 Comentarii
In data de 31 ianuarie s-a desfasurat la Vaslui sedinta ordinara a Consiliului Judetean Vaslui. Reprezentantii PDL din CJ s-au intrunit inainte de aceasta sedinta si au analizat proiectele incluse pe ordinea de zi, iar in urma acestor discutii s-a convenit sa se voteze impotriva proiectelor de hotarare care au ca tema inchiderea exercitiului bugetar aferent al anului 2013 pentru Consiliul Judetean si a unor institutii aflate in subordinea C.J. In cursul sedintei, consilierul Partidului Democrat Liberal, Liviu Filip, a declarat:

 "Grupul de consilieri judeteni ai PDL Vaslui voteaza impotriva proiectelor de hotarari initiate de Executivul CJ Vaslui avand ca obiect inchiderea exercitiului bugetar pentru anul 2013 intrucat, noi nu ne asumam politic modul in care au fost cheltuiti banii in anul trecut. Partidul nostru nu a facut parte pana acum din conducerea CJ Vaslui, conducere asigurata de tripleta USL formata din domnii Buzatu, Bichinet, Mihalache si apreciem ca netransparent, incorect si discriminatoriu modul in care a fost gestionat bugetul Consiliului judetean pe anul 2013, precum si bugetele institutiilor aflate in subordine. In anul 2013, primariile conduse pe primarii PDL au fost taxate politic prin alocarea in bataie de joc a unor sume efectiv derizorii pentru echilibrarea bugetelor locale si alte cheltuieli de capital. PDL a votat impotriva proiectului de buget pe 2013 si, prin urmare, vom vota si impotriva incheierii exercitiului bugetar in forma propusa de conducerea USL a acestei institutii". Democrat liberalii atesta faptul ca seria abuzurilor presedintelui CJ Vaslui Dumitru Buzatu in complicitate cu vicepresedintele Corneliu Bichinet, mana sa trista din Organizatia Judeteana PNL Vaslui, a continuat si in sedinta mai-sus amintita prin refuzul de a lua act de retragerea sprijinului politic al PPDD lui Viorel Istrate. Modul abuziv in care procedeaza Buzatu nu este altceva decat un copy & paste la comportamentul deputatului PSD Adrian Solomon, care instiga consilierii locali din Consiliul Local Barlad la abuz si nerespectarea legii. Astfel de comportamente abuzive risca sa devina o practica administrative in activitatea Consiliului judetean si a consiliilor locale. Consilierii PDL reprezentati in Consiliul Judetean Vaslui au acordat un vot negativ si la un proiect de hotarare care viza transmiterii unei parti din imobilul 1563, situat in localitatea Muntenii de Jos, din domeniul public al statului si din administrarea Ministerului Apararii Nationale in domeniul public al judetului Vaslui si in administrarea CJ Vaslui. Motivarea asupra acestei actiuni a fost facuta de catre liderul consilierilor judeteni ai PDL, respectiv Gabriela Timofte, aceasta declarand:"Acest vot "impotriva"este motivat politic prin faptul ca, inainte de initierea acestui proiect de hotarare de CJ, autoritatile din comuna Muntenii de Jos au initiat pe cale administrativa demersuri pentru trecerea terenului respectiv in domeniul public si administrarea consiliului local al comunei Muntenii de Jos. In acest sens, exista si documente doveditoare pe care le punem la dispozitia consilierilor judeteni. Prin acest proiect de hotarare, dvs. Nu faceti altceva decat sa ignorati interesul legitim al comunei Muntenii de Jos, motivat de faptul ca are alta coloratura politica".

liviu filip pdl vaslui corneliu bichinet ppdd viorel istrate buzatu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Thiny  | #2160
e uimitor..citisem celtllaee povesti si, ramasa paf, totusi mai aveam tupeu de-o carcoteala: ca normal ca a venit americanu' cu bani gramada, de ce sa-i fie frica, normal ca v-ati dus voi acolo, munciti pe internet si de fapt cheltuiti acolo mai putin decat in romania, bla, bladar fetiscana asta.. ce as putea sa mai zic?ce faci cand ai nascut, ai 23 de nai, tatal copilului e imatuur, tu esti singura si fara prea multe perspective?!!cum, ce faci?iti schimbi la <360 de grade cursul vietii si pleci in tailandala, la soare si sanatate, aproape de ocean si de pamant.alegeri adevarate!nu ca alea despre la ce banca sa faci rata, la ce gradiinita mai cul sa-l inscrii p'ala micu, de la ce firma sa-ti iei urmatoarea geanta ,de firma,.curajosilor!bine ca e contagios.
Jerrygah  |  #9766
miledy.biz
Gwenelda  | #4427
I'm gruetfal you made the post. It's cleared the air for me.
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032950 (s)