News Flash:

PDL Bucurestii: "PONTA, DOCTOR IN HOTIE"

16 Martie 2014
1699 Vizualizari | 0 Comentarii
Cateva sute de membri ai PDL Bucuresti au participat, sambata, la un protest la adresa premierului Victor Ponta, democrat-liberalii lasand in fata Guvernului o "diploma de doctor in hotie, minciuna si faliment".

Aproximativ 300 de membri ai PDL Bucuresti s-au intalnit la sediul central al partidului, de unde au plecat intr-un mars de cateva zeci de minute, pana in fata sediului Guvernului, pentru lasa o Diploma de "Doctorat (Ne) Plagiat, de la Universitatea Socialista".

PDL Bucuresti a scris pe aceasta ca singura diploma pe care Victor Ponta o merita este "diploma de doctor in: Hotie, Minciuna, Faliment" si ca este singurul titlu de doctor obtinut de premierul Ponta "pe merit".

Manifestantii PDL Bucuresti au avut si pancarde cu mesaje precum: "Cu baroni penali la zdup, Victor Ponta e kaput!", "Dupa taxa pe stalp vine taxa pe mormant", "Victor Ponta pentru noi, tu esti Ceusescu doi", "Victor Ponta nu uita, tara nu-i mosia ta", "Ponta nu-i cu guvernatul, Ponta e cu plagiatul".

Manifestantii PDL Bucuresti au fost condusi in cadrul acestei actiuni de purtatorul de cuvant al organizatiei, fostul prefect al Capitalei, Mihai Atanasoaei, si de fostul primar Cristian Poteras, liderul PDL, Vasile Blaga aflandu-se, sambata, la Timisoara.

De altfel, democrat-liberalii au tinut sa precizeze ca actiunea PDL Bucuresti a facut parte dintr-un sir de evenimente desfasurate de partid la nivel national, in fata sediilor prefecturilor.

Mihai Atanasoaei a declarat ca PDL va trimite, luni, la Guvern, Cartea neagra a guvernarii USL. "Sa inceapa bine domnul Ponta activitatea, pana luni, vrem sa il felicitam pentru dobandirea acestei diplome, de doctor in minciuna si hotie, o diploma meritata cu varf si indesat, prin munca asidua", a spus reprezentantul PDL Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al PDL Bucuresti a mai aratat ca ideea organizarii acestui mars, intitulat "Mars, Ponta", a fost luata vineri.

Din acest motiv, organizatorii nu au solicitat aprobare de la Primarie pentru acest mars, manifestantii plimbandu-se pe trotuarul dintre Aleea Modrogan si Piata Victoriei si retragandu-se, mai apoi, pe acelasi traseu, spre sediul partidului, fara a stationa mult timp in fata sediului Executivului.

Mai multe echipaje ale Jandarmeriei s-au aflat in Piata Victoriei, in momentul acestui mars, oamenii de ordine pregatindu-se sa ii astepte pe cei de la Miscarea Populara, care au prevazuta, de asemenea, o oprire in fata Guvernului.

Mai multe autocare ale Partidului Miscarea Populara au fost trimise in zona, inca de la ora pranzului, pentru a-i prelua pe activistii PMP, dupa terminarea mitingului.

Despre actiunea organizata in aceeasi zi de Partidul Miscarea Populara, in fata Ateneului Roman, democrat-liberalul Mihai Atanasoaei a declarat ca "este bine ca opozitia se manifesta pe mai multe voci". "Singurul adversar este Ponta, este bine ca ne strangem in jurul acelorasi valori. Credem ca e bine ca opozitia se manifesta pe mai multe voci", a spus acesta.

Atanasoaei a mai spus ca i-ar face placere sa ii inmaneze personal diploma lui Victor Ponta, dar este plecat din tara. "Ca de obicei, in momente importante, este mereu plecat. La fel a facut si cand a venit doamna Victoria Nuland", a comentat purtatorul de cuvant al PDL Bucuresti.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

pdl bucuresti cristian poteras vasile blaga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0946 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029175 (s)