News Flash:

PDL cere reluarea votului in cazul ridicarii imunitatii lui Catalin Teodorescu

3 Decembrie 2014
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Tinel Gheorghe, a anuntat, miercuri, ca in cursul zilei va depune o solicitare la Biroul Permanent al acestui for legislativ, de reluare a votului in cazul ridicarii imunitatii deputatului Catalin Teodorescu.

”Astazi (miercuri, n.r.) vom depune o solictare la Biroul Permanent de reluare a votului in cazul lui Catalin Teodorescu. Cred ca in Comisia Juridica si in Biroul permanent va fi analiza cererea PDL”, a spus Tinel Gheorghe.

Votul deputatilor de respingere a incuviintarii arestarii preventive, in cazul lui Catalin Teodorescu (PDL) a starnit controverse in sedinta de plen de miercuri.

Liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu, a sustinut, dupa vot, ca cei de la noul PNL ”au practicat aceleasi metode” si ca ”s-a vazut aceeasi fata a demagogiei si minciunii”. El a aratat ca, in opinia sa, sunt colegi din opozitie care au fost prezenti doar formal si nu si-au exercitat votul si a cerut materialul filmat.

”Va rog sa dati dispozitie aparatului tehnic al Camerei sa ne puna la dispozitie materialul filmat cu ocazia votului pentru a putea demonstra aceasta opinie a mea”, a sustinut Neacsu.

In replica, liderul deputatilor PDL, Tinel Gheorghe, a calificat interventia lui Neacsu drept ”exemplu de demagogie politica” si a spus ca grupurile parlamentare ale PDL si PNL au 106 parlamentari in Camera Deputatilor si nu la ele era decizia, ci la majoritatea parlamentara.

”Noi am anuntat public de la tribuna cum vom vota, dumneavoastra v-ati abtinut”, a sustinut Tinel Gheorghe.

Cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Catalin Teodorescu nu a intrunit numarul de voturi pentru aprobare, rezultatul votului indicand 146 de optiuni favorabile, surse parlamentare indicand anterior, dupa un rezultat neoficial, ca solicitarea fusese aprobata.

camera deputatilor tinel gheorgh catalin teodorescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1016 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030270 (s)