News Flash:

PDL Vaslui face praf descentralizarea lui Liviu Dragnea

25 Octombrie 2013
2000 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciprian Iftimoie
"USL doreste descentralizarea pentru un interes propriu si nu in sprijinul oamenilor de rand, descentralizarea doar o escrocherie fabricata de masinaria USL" - Ciprian Constantin Iftimoaie.

Prim-vicepresedinte al organizatiei PDL Vaslui comenteaza descentralizarea propusa de Liviu Dragnea din cadru USL, acesta afirmand ca minunea care ar trebui sa fie "DESCENTRALIZAREA" este doar o alta escrocherie scoasa de masinaria electorala USL, aceasta nu ajuta pe nimeni ci din contra, impartirea va aduce numai nenorociri in diferitele ministere si va disponibiliza o serie de angajati publici deci in consecinta se va marii rata somajului considerabil. Ciprian Iftimoaie este de parere ca USL-ul incearca sa-si transforme baronii locali deja bine inradacinati si transformarea lor in niste moguli al diferitelor judete, pentru a nu mai raspunde in fata nimanui, acestia avand control absolut.

"Vice premierul Liviu Dragnea s-a inconjurat la inceput mandatului de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice de o serie de profesori universitari si experti in materie de regionalizare pe care i-a grupat si reunit in tot felul de comitete si comisii pentru a-si legitima public proiectele personale, ulterior, abandonati in derizoriu. Experienta sa de baron de Teleorman, un judet ceva mai instarit ca Vaslui ul, s-a proiectat inevitabil asupra procesului de regionalizare si descentralizare, din care a ramas doar acest transfer de institutii publice si atributii in beneficiul baronilor judeteni. Ca ministru al dezvoltarii regionale, Dragnea a judecat si a actionat intocmai ca un baron judetean. "

Ciprian Iftimioaie trage la raspundere pe domnul prim-ministrul al Romaniei Victor Ponta care argumenteaza faptul ca prin descentralizare anumite institutii si atributii sunt transferate la nivelul consiliilor judetene si ca acestea vor costa mai putin, vor consuma mai putine resurse si ca vor avea o eficienta mai mare. PRIM VICE-PREŞEDINTELE Ciprian Iftimoaie il invita pe domnul prim-ministru Victor Ponta sa le explice cetatenilor vasluieni locuitori celui mai sarac judet din Romania cum vor deveni mai eficiente institutii precum Directia de Sanatate Publica (DSP), Directia de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) sau Agentia Judeteana de Mediu (AJM) daca vor fi pur si simplu transferate la consiliile judetene. Cum se vor reduce costurile cu aceste structuri administrative?

Aceasta actiune in viziunea PDL Vaslui este doar o mascarada ieftina si ca USL-ul de fapt doreste puterea completa in tara prin segmentarea ei si plasarea oamenilor de baza in fruntea judetelor.

pdl vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035230 (s)