News Flash:

PDL Vaslui taxeaza dur balbaielile guvernului Ponta din Muntii Apuseni

30 Ianuarie 2014
1985 Vizualizari | 0 Comentarii
Senator Dan Marian
Partidul Democrat Liberal Vaslui reactioneaza dur în urma balbaielilor din guvernul Ponta, care au dus la pierderea a doua vieti omenesti. Organizatia PDL Vaslui catalogheaza guvernul actual ca fiind unul" asasin" si ca asta îi face direct responsabili pentru pierderea celor doua vieti omenesti. Tot acestia îl acuza pe premierul Victor Viorel Ponta de nepotism doarecere potrivit democratilor liberal vasluieni, premierul Ponta era, potrivit legii, cel care trebuia sa se implice si sa coordoneze comitetul de urgenta instituit imediat dupa prabusirea aeronavei.
Presedintele Partidului Democratic Liberal Vaslui îi reproseaza sefului guvernului ca nici dupa doua zile dupa accident premierul Ponta nu stia ce avea de facut si anunta înfiintarea unui comitet pentru situatii de urgenta care exista deja, prin lege, înca din 2004.

"Balbele si incompetenta de care s-a dat dovada la varful Guvernului Romaniei sunt motive suficiente pentru demisia lui Victor Ponta. Un premier nu are drept principala preocupare hlizitul si ranjetele de la televizor, ci responsabilitate fata de viata romanilor", a declarat Senatorul Dan Marian, presedintele PDL Vaslui. Iar în legatura cu înlaturarea ministrului incompetent pe numele sau Radu Stroe nu este o masura suficienta, corect si cinstit ar fi ca toti cei care sunt direct responsabili sa demisioneze sau sa fie destituiti. Democrat liberalii vasluieni vorbesc despre faptul ca ministrul transporturilor Ramona Manescu era obligata prin lege ca în cazul unui accident aviatic sa formeze si sa coordoneze direct o celula de criza pentru gasirea aeronavei prabusite. Toate acestea pe baza informatiilor furnizate de ministerul transporturilor, ministrul de interne trebuia sa desfasoare operatiuni de cautare si salvare. Concluzia liberarilor vasluieni este ca premierul Ponta, ministrul Manescu si Stroe sunt vinovati de balbaielile în lant care au condus la interventia întarziata la locul accidentului. Iar ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, este vinovatul moral al acestei situatii pentru ca a permis ca medicii din echipa de transplant sa zboare în conditii de nesiguranta într-un avion vechi de 37 de ani. Autoritatea Nationala de Transplant, care efectua zborul Bucuresti-Oradea pentru prelevarea unui ficat de la un donator, este în subordinea  directa a ministrului sanatatii. "PDL cere, prin urmare, ca toti cei vinovati sa plateasca, pentru început, cu functia - ministrul Manescu si Nicolaescu. Iar PDL, dupa cum a anuntat prim-vicepresedintele Predoiu, va face plangeri penale împotriva ministrilor incompetenti pentru neglijenta în serviciu. Toti acesti politruci aveau clar cadrul legislativ de a actiona coerent si eficient. Cu un Guvern incapabil si incompetent precum Guvernul Ponta, Romania este expusa complet în situatia unui dezastru major", sustine senatorul Dan Marian.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1044 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044323 (s)