joi, 25 aprilie, 2024

Pe 10pariuri.ro tipster-ul Alin ofera ponturi pariuri gratuite

Distribuie:

Publicat:

Dragi pariori, ați auzit? Pe 10pariuri.ro se propun ponturi pariuri gratuite. Interesant, nu-i așa? Cine le propune? Zilnic ele sunt propuse de către tipster-ul Alin. Așadar, dacă vă doriți să aveți succes la pariuri, ar fi indicat să urmăriți în fiecare zi ponturile propuse de acest tipster cu experiență.

Urmărirea ponturilor la pariuri poate fi un lucru benefic pentru voi. Cu cât veți urmări mai multe ponturi bune, cu atât vă va fi mai ușor să faceți pariuri de succes.

Cine este Alin?

Alin este un pronosticator care analizează diferite evenimente sportive și propune ponturi gratuite. De asemenea, este un parior cu experiență, care a avut șansa să câștige multe pariuri de-a lungul timpului, de aceea dorește să împărtășească cu ceilalți câteva din informațiile acumulate.

Lumea pariurilor este foarte incitantă, dar și plină de multe necunoscute. Nu este ușor să ai noroc la pariuri, mai ales dacă ești parior începător. Ai nevoie de informații temeinice despre sportul pe care vrei să pariezi, despre jucători, echipe etc. În plus, îți trebuie un pont bun. Iar un astfel de pont nu ți-l poate oferi decât un tipster precum Alin.

De ce Alin?

Fiindcă este un parior și un tipster cu experiență. Pariază de la vârsta de 18 ani și cunoaște bine această lume plină de provocări. Una dintre casele de pariuri offline la care a pariat a fost Pariloto (casă de pariuri a Loteriei Române). Succesul nu a întârziat să apară. Dacă ești pasionat de ceea ce faci și muncești mult pentru a-ți atinge scopul, succesul apare când nici nu te aștepți.

Însă casele de pariuri offline nu îți oferă atât de multe avantaje precum îți oferă cele online. De aceea, pe măsură ce a căpătat experiență, Alin a decis să facă o schimbare. A renunțat la casele offline și a optat pentru cele online.

Avansul tehnologiei i-a permis să facă ceea ce îi place de oriunde, de pe laptop, de pe tabletă, de pc sau telefonul. Alegerea caselor de pariuri online a fost o decizie bună nu doar fiindcă a putut paria de oriunde, ci și pentru că acestea i-au oferit avantaje pe care nu le-a avut la celelalte case.

Prima casă de pariuri online pe care a ales-o a fost bet365.ro. Aici a câștigat multe pariuri, și a avut parte și de bonusuri interesante. Spre deosebire de cele offline, casele online oferă bonusuri foarte atractive la prima depunere.

Timpul a trecut, Alin a acumulat experiența suficientă ca să-și dea seama că este timpul să facă o nouă schimbare, să-i ajute pe ceilalți pariori să aibă succes așa cum a avut el.

Așadar, a devenit tipster pe când era în facultate. S-a întâmplat acum 8 ani. Și i-a plăcut și a continuat să ofere ponturi din ce în ce mai bune și să facă pariori fericiți.

Alin recomandă pariorilor să parieze responsabil

Dacă vreți să aveți succes în viață, trebuie să dați dovadă de responsabilitate și cumpătare. Trebuie să vă cunoașteți limitele și să conștientizați că, uneori, acestea nu pot fi sub nicio formă depășite. Acest lucru este valabil și în cazul pariurilor.

Dacă vreți să aveți succes la pariuri, trebuie să pariați responsabil. Este foarte important să vă faceți un buget pentru pariuri și să nu-l depășiți. Pariați cât vă permiteți este și unul din sfaturile pe care Alin îl dă tuturor pariorilor.

Îl oferă în fiecare zi tuturor pariorilor care fac pariuri ținând cont de ponturile gratuite propuse de el pe 10pariuri.ro. Pe acest site propune zilnic pontul zilei.

De ce a ales Alin să colaboreze cu 10pariuri.ro?

Fiindcă pe acest site i s-a oferit șansa de a propune ponturi gratuite. Deși muncește mult analizând diverse oferte de pariere, echipe, jucători etc., Alin nu a pretins bani de la nimeni în schimbul ponturilor oferite.

Pe 10pariuri.ro nu există decât tipsteri cu experiență, care oferă doar ponturi gratuite. Acestea sunt oferite cu scopul de-a veni în sprijinul tuturor celor care sunt pasionați de pariuri. Așadar, puteți intra oricând pe acest site, căci veți găsi ponturi gratuite oferite de Alin, un tipster cu o cunoștințe vaste despre pariuri.

Dar, în ciuda cunoștințelor sale vaste, se mai poate înșela. Este un lucru absolut firesc. Oricât de experimentat ai fi, nu poți să îți dai seama care va fi scorul final al unui meci. Poți presupune, dar nu poți ști exact. Alin propune ponturi, dar nu ia și decizii în locul vostru. Voi pariați, voi luați decizii. Pontul lui Alin trebuie privit ca pe un lucru orientativ.

De aceea, înainte de a paria trebuie să fiți și voi foarte bine informați. Cu cât veți fi mai informați, cu atât va fi ai bine pentru voi.

La ce case de pariuri online puteți paria? Alin pariază și recomandă Unibet și Betano

Dacă veți urmări constant ponturile propuse de Alin, veți observa că, de obicei, el vă recomandă aceste două case de pariuri, deoarece oferă niște avantaje interesante. La ambele case de pariuri oferta de pariere este variată. La Unibet puteți paria pre-meci sau live. Miza pe care o puteți stabilii este până la 250 lei, iar primul pariu este fără risc.

Dacă optați pentru Betano, veți primi un bonus la depunere de 500 lei. Așadar, în cont veți avea la prima depunere 1000 lei. Și la această casa veți putea paria live, atât pe meciuri din ligile românești, cât și din cele străine (Premier League, Bundesliga etc.). În plus, cotele la pariuri pe astfel de meciuri sunt foarte bune.

Miza stabilită de Alin este de obicei 100 lei. Voi însă puteți stabili ce miză doriți. Totul depinde de bugetul vostru. Aceasta poate fi la fel, mai mică sau mai mare de 100 lei. Important este să pariați responsabil și să nu investiți mai mulți bani decât vă permiteți.

Alin pariază întotdeauna responsabil și acesta este unul din motivele pentru care are succes. Și voi puteți avea succes dacă pariați la fel ca și el.

Alin și biletul zilei

Trebuie să știți că Alin nu oferă ponturi gratuite doar pe 10pariuri.ro. Alin propune biletul zilei pe biletu-zilei.com. Datorită combinației de pronosticuri care formează biletul zilei, voi puteți învăța cum să vă creați propriul bilet, care să cuprindă cele mai bune pronosticuri.

Miza pentru biletul zilei este tot de 100 lei. Nu este o miză mare, dar a avut succes de-a lungul timpului jucând astfel.

Alin este un tipster cu experiență. Merită să îi respectați recomandarile. Așadar…

Pontul zilei de 29 septembrie 2017 de pe 10pariuri.ro

…se referă la meciul dintre Monaco și Montpellier din Ligue 1, din Franța. Monaco va juca pe teren propriu de la ora 21:45. Acest meci contează pentru etapa a 8-a.

Monaco ocupă locul 2 în clasament cu 18 puncte și cu un golaveraj de 21-8, Montpellier ocupă locul 13 cu 8 puncte și un golaveraj de 4-5. Ultimelor 5 confruntări directe disputate pe acest teren este favorabilă echipei gazdă. Echipa lui Falcao a câștigat 3 meciuri iar 2 partide s-au terminat la egalitate.

Pronosticul său pentru acest meci este Monaco. Alin mizează pe faptul că Monaco va marca 2 sau mai multe goluri întrucât Montpellier are probleme pe faza de apărare. Mizează pe acest pronostic întrucât Monaco a reușit să înscrie în ultimele 3 meciuri de pe teren propriu 7 goluri și a primit 4, iar oaspeții au înscris în ultimele 3 partide din deplasare 2 goluri și au primit 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img