News Flash:

Pe 11 iunie le expira contractele de munca a celor trei directori de la Spitalul de Urgenta BARLAD

24 Iunie 2014
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
Pana pe data de 11 iunie mai sunt valide contractele de munca ale conducerii Spitalului de Urgenta Barlad, din acea zi conducerea va fi pusa sub semnul intrebarii. Directorul medical, directorul financiar-contabil si cel de ingrijiri sunt deja in interimat din luna aprilie.

In astfel de cazuri, regulamentul e simplu, se organizeaza un concurs unde de obicei persoanele care doresc acest post, se inscriu si depun un anumit dosar. Insa pentru moment acest lucru nu se poate face, deoarece Consiliul Local Barlad le baga bete in roata.

“Spitalul a demarat procedura legala pentru organizarea concursului, in sensul ca a solicitat Consiliului Local (CL), Directia de Sanatate Publica, Colegiul Medicilor Vaslui si Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania sa desemneze reprezentantii comisiilor de examinare. Am primit toate propunerile, mai putin cele de la CL Barlad. Ca manager, am propus ordonatorului de credit, respectiv, Primariei Barlad, sa aprobe componenta comisiei. Nu am primit niciun raspuns oficial”, a declarat, pentru “Adevarul”, Stefan Constantinciu, managerul spitalului.

Prin urmare, Liziana Balaban – director de ingrijiri-Gabriela Danis – director medical, Angela Chirila – director financiar-contabil, raman fara posturi din data de 11 iunie.

Concursul trebuie anuntat cu 15 zile inainte. Cum nu a fost validata componenta Comisiei de examinare, concursul nu va putea fi organizat inainte de expirarea interimatelor. Mandatele celor trei directori mai pot fi prelungite, tot in interimat, pentru o perioada de maximum trei luni.

11 iunie directorul medical directorul financiar-contabil
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011901 (s)