News Flash:

Pe cine sacrifica Victor Ponta in campania prezidentiala

20 Octombrie 2014
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
In dorinta de a castiga Presedintia Romaniei Victor Ponta aplica in campania electorala deviza „dupa noi potopul”. Victor Ponta a taiat bani pentru investitii de peste 12 miliarde lei sacrificand cateva sute de mii de locuri de munca si potentialul de crestere economica a Romaniei pe termen mediu. A taiat peste 1,3 miliarde lei de la investitii in autostrazi ignorand solicitarile investitorilor straini si romani privind imbunatatirea infrastructurii rutiere. Efectele s-au simtit si anume dupa primul semestru 2014 Romania a intrat in recesiune inregistrand cea mai abrupta cadere economica din Uniunea Europeana.

Victor Ponta a aplicat o politica de supraimpozitare a mediului de afaceri si a romanilor cu efecte devastatoare asupra locurilor de munca din sectorul privat si a puterii de cumparare a romanilor. Desi mediul de afaceri i-a solicitat lui Victor Ponta sa renunte la taxa de 7 eurocenti pe litrul de carburant si la taxa pe stalp acesta se incapataneaza sa aplice aceste taxe chiar in conditiile sacrificarii locurilor de munca din sectorul privat. Toate aceste decizii ale lui Victor Ponta au un singur scop: asigurarea banilor pentru finantarea propriei campanii prezidentiale si alimentarea buzunarelor clientelei PSD. Aceste decizii luate de Victor Ponta in campania prezidentiala vor duce la o factura de peste 15 miliarde lei care va fi suportata de marea majoritate a romanilor prin noi impozite si taxe. Factura va fi suportata cel mai greu de romanii care isi pierd locurile de munca in prag de iarna din cauza reducerii drastice a investitiilor si supraimpozitarii mediului de afaceri.

In campania prezidentiala Victor Ponta nu sufla o vorba despre cum va construi bugetul pe 2015 asa cum a procedat si in 2012 in timpul campaniei pentru alegerile generale. Dupa alegerile din 2012 Victor Ponta pentru a isi asigura bani la buget sa isi satisfaca clientela PSD a introdus peste 36 de impozite si taxe sacrificand mediul de afaceri. Asa va proceda si in 2015 cand ne vom trezi cu introducerea impozitului progresiv in locul cotei unice, majorarea accizelor precum si taierea investitiilor. Toate acestea vor avea efecte devastatoare asupra locurilor de munca si a puterii de cumparare a romanilor.

Daca Victor Ponta va castiga alegerile prezidentiale este posibil ca romanii in 2015-2016 sa plateasca impozit pe orice, chiar si pe aerul respirat sau pe fumul care iese pe horn.

sursa:stiripesurse.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019376 (s)