sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Pe Novak Djokovic l-au expediat, pe el l-au lăsat să stea bolnav! Cum joacă Andrey Rublev la Australian Open fără să se testeze?

Distribuie:

Publicat:

Tenismanul rus Andrey Rublev le-a dezvăluit celore de la Sport Klub că i s-a permis să intre pe teritoriul australian înainte de Asutralian Open, deși era bolnav de COVID-19.

Înainte de meciul din turul al treilea cu Marin Cilic, de la Australian Open, rusul Andrey Rublev a mărturisit că s-a temut pentru participarea la primul Grand Slam din an. Acesta s-a luptat cu coronavirusul cu puțin timp înainte de turneu și era pozitiv în momentul în care a aterizat în Melbourne. 

Andrey Rublev: „Nu a fost periculos.”

Revelația vine după doar câteva zile de la expulzarea lui Novak Djokovic din Australia. Sârbul a mințit în declarația de călătorie, completată pe aeroportul din Melbourne, deși avea o derogare de la vaccinare din partea Statului Victoria. Rublev a fost într-o situație chiar mai delicată, care a ieșit la iveală abia acum.

„Când am zburat spre Australia, încă eram pozitiv, dar nivelul de CT-SS (scorul care estimează nivelul la care sunt afectați plămânii de COVID-19), nu vă mint, a fost foarte jos și nu a fost periculos. Mi s-a permis să intru în țară. Am stat 10 zile în carantină”, a declarat Andrey Rublev pentru Sport Klub.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img