miercuri, 24 aprilie, 2024

„Pe parcursul unui an se vor întinde tratamentele” Cristina Șișcanu a ajuns pe mâinile medicilor! Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Mădălin Ionescu

Distribuie:

Publicat:

Cristina Șișcanu le-a povestit fanilor săi din mediul online despre problemele de sănătate pe care le are de ceva vreme, însă tratamentul nu mai poate fi amânat.

Cristina Șișcanu este prezentă zi de zi pe rețelele de socalizare, acolo unde împărtășește cu fanii ei tot ceea ce se întâmplă în viața ei. În ultimele zile, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a fost foarte preocupată de starea ucrainenilor care acum trec prin momente cumplite din cauza războiului, mai ales că are rude apropiate care nu au reușit să părăsească țara, însă acum întâmpină încă o problemă.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a început să meargă la medic și se pare că vizitele în cabinetul acestuia nu vor fi deloc puține.

Cristina Șișcanu și-a liniștit fanii rapid, pentru că nu este vorba de probleme grave de sănătate. Șatena a început procedurile la medicul stomatolog, însă se pare că lucrurile nu sunt deloc simple. Este necesar urmeze un tratament care se va întinde pe parcursului unui an întreg. 

„Merg la stomatolog. Am început procedurile. Am multe de făcut. În toamnă vă spuneam că pe parcursul unui an se vor întinde tratamentele. Asta trebuie făcut nepărat.”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img