joi, 28 martie, 2024

Pe podium la Cupa ”Mos Craciun”

Distribuie:

Publicat:

Grupa 2008 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a obtinut medaliile de bronz si titlul de golgheterul turneului, prin Marcos Sacara (13 goluri), la editia din acest an a Cupei ”Mos Craciun” de la Suceava, competitie care a adunat peste o mie de fotbalisti din toata tara. Echipa antrenata de Adi Racovita a pierdut in semifinale, in fata Juniorul Suceava, scor 1-2, invingand in finala mica, LPS Suceava, scor 7-0

LPS Vaslui a mai concurat la Cupa ”Mos Craciun” cu 2006 si 2009. La 2006, echipa pregatita de profesorul Constantin Petrea a ratat prezenta in semifinale, chiar daca a bifat doua victorii si o remiza, departajarea facandu-se la golaveraj.

Grupa 2009/2010 a inregistrat o victorie, doua egaluri si o infrangere la limita.

”Suntem foarte multumiti de grupele mici ale LPS Vaslui. Se vede implicarea antrenorilor si dorinta de a oferi sprijin in vederea progresului sportivilor. Atentia noastra este fixata si asupra grupelor mici, deoarece acesti copii ne obliga sa-i admiram prin ceea ce arata pe teren”, a spus Ionut Chiochiu, directorul LPS Vaslui.

Joi, de la ora 17, la Sala Sporturilor, toti sportivii de la CSS-LPS Vaslui sunt asteptati la Gala LPS, unde vor primi cadouri de la Mos Craciun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img