marți, 16 aprilie, 2024

Peluza Nord Vaslui la Cupa Unirii de la Chisinau

Distribuie:

Publicat:

Galeriile din mai multe orase ale Romaniei, printer care si Vaslui, si ale Republicii Moldova s-au intalnit, in week-end, in cadrul editiei a 5-a a “Cupei Unirii” la fotbal, o inedita competitie desfasurata la Chisinau. 
 
Romania a fost reprezentata la Cupa Unirii de echipe ale suporterilor din Iasi, Galati, Adjud, Brasov, Bistrita, Vaslui, Oradea si Petrosani, iar din Republica Moldova au participat la turneu suporteri din Chisinau, Nisporeni, precum si Clubul Studentilor Liberali. Pe langa placerea de a juca fotbal, suporterii au legat prietenii intre ei si au creat la fiecare meci o atmosfera superba, asa cum o fac si la meciurile oficiale ale favoritilor.
 
La capatul unor dispute extrem de spectaculoase, competitia a fost castigata de echipa din Adjud, care a invins in finala cu scorul de 6-0 formatia moldoveana „Ultras Zimbru”. Este pentru prima data in cei cinci ani cand trofeul trece Prutul.
In semifinale, Adjudul a trecut de echipa ”Uniti Sub Tricolor” cu scorul de 4-2, iar ”Ultras Zimbru” i-a invins pe ”Tinerii Moldovei” cu 2-0.
Echipa vasluiana “Peluza Nord” s-a oprit in faza grupelor, unde a terminat grupa B pe locul 3.
Rezultatele inregistrate la Cupa Unirii 2017:
Uniti Sub Tricolor – Oradea Mare 3-0
Peluza Nord Vaslui – Tinerii Moldovei 2-1
Uniti Sub Tricolor – Tinerii Moldovei 1-4
Peluza Nord Vaslui – Oradea Mare 1-1
Oradea Mare – Tinerii Moldovei 0-5
Uniti Sub Triclor – Peluza Nord Vaslui 6-0
Clasament
1. Tinerii Moldovei 6p
2. Uniti Sub Tricolor 6p
3. Peluza Nord Vaslui 4p
4. Oradea Mare 1p

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img