News Flash:

Penitenciarul Vaslui deschide campania de recrutare

24 Martie 2015
3306 Vizualizari | 1 Comentarii
In perioada 24 Martie-30 Aprilie 2015, o echipa mixta a Penitenciarului Vaslui,  formata din personal al Compartimentului Resurse Umane si Formare Profesionala , Serviciului de Educatie si Asistenta Psihosociala si Sectorului Operativ va derula in liceele din judetul Vaslui o campanie de informare privind admiterea din 2015 in unitatile de invatamant proprii sistemului penitenciar, dar si a institutiilor partenere la procesul de invatamant din MApN  si MAI  care formeaza agenti si ofiteri pentru penitenciare.

„ Astfel, Administratia Nationala a Penitenciarelor pune la dispozitia absolventilor de liceu cu diploma de bacalaureat, in sesiunea din anul 2015, locuri la: Academia Tehnica Militara Bucuresti, Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” Sibiu, Institutul de Medicina Militara, Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre „Basarab I”, Pitesti, Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”, Academia de Politie „ Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti si Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna.”a declarat Nicolae TOMA
purtator de cuvant al Penitenciarul Vaslui

Cu aceasta ocazie,  vor fi prezentate liceenilor pliante apartinand scolilor de ofiteri si agenti de penitenciare, promovandu-se diverse alte materiale pentru tinerii interesati sa dezvolte o cariera in domeniul executional penal.

Avantaje oferite de aceste institutii de invatamant:

-    Asigurarea unui climat organizational motivant prin numeroase oportunitati de realizare pe plan profesional;
-    Asigurarea unui loc de munca stabil  si a unui salariu motivant dupa absolvire, prin repartizarea intr-o unitate a sistemului penitenciar;
-    Asigurarea unei solde lunare pe timpul studiilor;
-    Asigurarea in conditii de gratuitate a cazarii, mesei, echiparii, cursurilor si asistentei medicale pe timpul scolarizarii.

 Prin activitatea depusa, viitorii ofiteri si agenti din sistemul administratiei penitenciare vor avea posibilitatea de a face parte dintr-un segment important al apararii,  sigurantei si ordinii publice si vor fi pregatiti pentru a desfasura o activitate complexa care presupune curaj, inteligenta si multa comunicare, contribuind la cresterea sigurantei in comunitate si la crearea unui mediu custodial sanatos si sigur.
Inscrierea (depunerea dosarului de candidat) la concursul de admitere, pentru oricare dintre institutiile de invatamant prezentate anterior se realizeaza la sediul unitatii penitenciare.

Informatiile referitoare la conditiile de participare, documentele necesare in vederea depunerii dosarelor, tematica si bibliografia necesare  sustinerii examenelor pot fi obtinute consultand site-urile institutiilor de invatamant sau la Compartimentul Resurse Umane si Formare Profesionala din cadrul Penitenciarului Vaslui,  Str. Avicola, nr. 2, telefon: 0235.322.510 – interior 121, fax: 0235.322.135

penitenciarului vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0898 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028003 (s)