vineri, 19 aprilie, 2024

Pensionar de 80 de ani din Campia Turzii, jefuit de un minor de 14 ani pentru o geantă. I-a aplicat și un pumn în figura

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii au reținut un tânăr pentru comiterea faptei de tentativă la infracțiunea de tâlhărie. Acesta ar fi încercat să sustragă geanta unei persoane în vârstă, fiind oprit de larma creată de către persoana vătămată. 

La data de 6 februarie a.c., Secţia 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii a fost sesizată prin plângere de către un bărbat, în vârstă de 80 de ani, din comuna Luna, cu privire la faptul că, în data de 05.02.2018, în timp ce se afla pe o stradă de pe raza localității Luna, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către un băiat, care, în acelaşi timp, i-a cerut geanta pe care o avea asupra sa.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat tânărul care l-ar fi agresat pe bărbatul în vârstă de 80 de ani, stabilindu-se că e un minor în vârstă de 14 ani, din Luna. Acesta ar fi abordat persoana vătămată și i-ar fi cerut geanta, în urma refuzului acesteia aplicându-i lovituri. Tânărul nu ar fi reușit să ia geanta bărbatului întrucât strigătele de ajutor ale acestuia au alarmat persoanele din zonă.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea tânărului pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img