News Flash:

Pentru ce li s-a cerut unor turiste suma de 500 de euro în Mykonos. Înainte, acestea au fost jignite de chelneri

17 August 2022
474 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 17T063344 702

Două turiste au avut parte de o întâmplare neplăcută în timpul vacanței lor în Mykonos. Fetele au fost jignite de personalul unui bar și apoi obligate să plătească prețuri mai mari decât cele reale. Același bar a mai fost acuzat că a mărit prețurile pentru turiști, în timp ce localnicii beneficiază de prețuri normale.

Două turiste au fost nevoite să treacă prin momente de coșmar la o terasă din Mykonos, una dintre destinațiile exclusiviste din Grecia. După ce au fost jignite, cele două turiste au trebuit să plătească consumația la prețuri mai mari decât cele reale.

Mykonos este, în această vară, una dintre cele mai exclusiviste destinații, care a atras atenția din cauza prețurilor piperate. Însă, de această dată, experiența prin care au trecut două turiste este una de coșmar.

Două turiste jignite și obligate să plătească prețuri mai mari în Mykonos

Amanda Miehs și Almma Rasmussen din Danemarca au ales să meargă, în această vară, în vacanță în Mykonos, fără să știe ce le așteaptă. După ce li s-au oferit două șezlonguri la un bar de pe plajă cu condiția să cumpere o băutură, acestea au avut parte de o experiență neplăcută. Cele două au consumat un cocktail, un Red Bull și două farfurii cu musaca și calamari, pentru care au plătit prețul de 533 euro.

„Treceam pe lângă acel bar și ne-au oferit să folosim șezlonguri pentru mine și pentru Almma, cu condiția să cumpăram o băutură. Plaja era foarte aglomerată, așa că am acceptat. Am băut un singur cocktail, un Red Bull și niște apă. Ne-au spus că prețul pentru musaca era 24 de euro. Le-am tot cerut meniul, dar nu ni l-au dat până la final. Când am intrat în bar să plătim, ne-au dat o notă de 553 de euro, ceea ce ne-a supărat foarte mult. I-am înjurat și ei ne-au înjurat înapoi, dar apoi au fost de acord să reducă factura cu 118 euro, la 433 de euro”, spune una dintre turiste.

Când au încercat să plece, au fost jignite și obligate să plătească prețuri mai mari decât cele reale:

„Am vrut doar să plecăm de acolo, deoarece trei dintre chelneri stăteau la doar câțiva centimetri de fețele noastre și ne spuneau că suntem niște proaste și că trebuie să plătim înainte de a putea pleca. Nu erau deloc chelnerițe, doar bărbați care ne-au speriat”, spune turista.

Barul din Mykonos unde prețurile cresc dacă ești turist

Se pare că acest bar de pe o plajă din Mykonos a mai fost acuzat, în trecut, că a mărit prețurile pentru turiști, în timp ce localnicii beneficiază de prețuri normale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048088 (s)