vineri, 19 aprilie, 2024

Pentru ea s-a aruncat de la etaj fratele lui Mirel Radoi! Mihai Nicusor se afla in divort cu sotia

Distribuie:

Publicat:

Mirel Radoi, antrenorul nationalei U21 de fotbal a Romaniei, a primit in dimineata zilei de vineri, cea mai teribila veste. Fratele lui a murit dupa tentativa de sinucidere din luna februarie. Acesta a fost in coma la spitalul din Timisoara, acolo unde a fost internat dupa ce familia a hotarat sa il mute de la Turnu Severin.

Pentru ea s-a aruncat de la etaj fratele lui Mirel Radoi

Motivul pentru care acesta s-ar fi aruncat de la etajul patru al blocului in care locuia ar fi fost partenera sa de viata, mai exact, o discutie despre divort. Despre cea cu care si-a impartit ultimii ani din viata nu se stiu prea multe, decat faptul ca este coafeza. In momentul in care acesta a fost preluat de autoritati, in ziua cumplita care i-a adus usor sfarsitul, acesta avea aproximativ 100 de fracturi, cu o multime de leziuni.

Speranta insa exista, caci organele interne nu erau rupte, dar situatia sa se agrava pe vreme ce trece. „Este foarte grav, cu vreo 100 de fracturi, cu o multime de leziuni. Noroc a avut ca nu are organe interne rupte. Oricum este intr-o stare grava.

Mihai Radoi s-a stins in urma unui stop cardio-respirator

Deci, un caz la limita, cum s-ar spune. S-a facut tot ce s-a putut, la posibilitatile existente, intr-un spital de urgenta din Romania, ca sa i se dea asistenta medicala. Era la fata rupt. Este desfigurat. Plus ca are si pe la picioare o multime de fracturi. Avem acceptul Spitalului Floreasca sa-l primeasca. Va fi transportat, cand va fi stabil. Familia ar dori sa-l trimita la Timisoara”, a declarat la acel moment Cristi Jianu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Ugenta Drobeta Turnu-Severin, pentru FANATIK.

Potrivit libertatea.ro, Mihai Radoi s-a stins din viata in urma unui stop cardio-respirator. „Mihai Radoi a decedat in cursul acestei dimineti, in urma unui stop respirator generat de o insuficienta multipla de organe”, a spus Marius Craina, directorul Spitalului Judetean Timisoara. Mirel Radoi a fost langa fratele sau in ultimele momente de viata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img